Popravni protiv Javora

Nakon poraza od niškog Radničkog fudbaleri Napretka će pokušati da se iskupe pred svojim navijačima u subotu, u meču protiv Javor Matisa.

U subotu igramo protiv ekipe koja je mnogo bolje organizovana od kada ima novog trenera Srđana Vasiljevića. Oni nemaju preterane ambicije u ovom plejofu, ali su ekipa sastavljena od iskusnih igrača koji u svakom trenutku znaju šta hoće. – rekao je šef stručnog štaba Vuk Rašović.

Nakon poraza u prošlom kolu, veliko iskušenje pred stručnim štabom će biti psihološki momenat fudbalera Napretka:

Mnogo je emocija potrošeno u prethodnoj utakmici, svi su se istrošili, a ostali smo dužni publici jer sve što radimo radimo zbog njih. U trenucima kada se lomi, potpuno smo svesni koja su očekivanja svakog navijača Napretka. Nije prijatno kada ne postigneš pogodak iz prilika kakve smo mi imali. Generalno naša ekipa igra lakše kada postigne prvi pogodak i trudićemo se da dođemo brzo do gola. – dodaje Rašović.

Miladinović i Gobeljić ni u predstojećoj utakmici neće moći da pomognu ekipi zbog povreda, a za osamnaest će konkurisati svi ostali.

Utakmica Napredak-Javor Matis igra se u subotu 13.maja od 19 časova na stadionu “Mladost” u Kruševcu. Ulaznice za utakmicu biće puštene u prodaju na dan utakmice od 10 sati na blagajnama stadiona.

Cene ulaznica su : sever i jug 150 dinara, istok 250, zapad jedan 300, zapad dva 400 dinara.

You might also like More from author

Comments are closed.

Skip to content