PREDSEDNIK ALEKSANDAR VUČIĆ: “Kruševac u budućnosti više neće imati problema sa toplanom!”

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Kruševcu da je, obilazeći Rasinski okrug, mogao da vidi šta ne valja, gde su propusti i šta treba učiniti, da se na lokalnom nivou vodi veća briga o ljudima, a država će, kaže, finansijski pomoći.

Ali, ne može predsednik opštine da ne prima građane, direktor javnog preduzeća da nema vremena za građane…”, primetio je Vučić.

Ne može se, kaže, za dan promeniti sve, ali državna kasa je sada puna, ima sredstava da se, uz veći angažman na lokalnom nivou, napravi sve što će obezbediti posao i bolji kvalitet života građana svuda u zemlji.

Obišao sam danas, čini mi se, ne računajući Brus, ceo Rasinski okrug. Prvi sam predsednik koji je bio u Vellikoj Drenovi Ćosića, patrijarha Germana. Želeo sam da čujem ljude i vidim šta je to što možemo da uradimo da kao država pomognemo, što možemo da učinimo da ljudi osećaju sigurnost za sebe i svoju decu”, kazao je predsednik Srbije u obraćanju građanima Kruševca, na Trgu kosovskih junaka.

Prilikom  posete rasinskom okrugu predsednik Srbije je obišao preduzeće “Antić Kosta” u Stalaću, renovinaru zgradu škole u Varvarinu, Veliku Drenovu, fabriku Prva petoletka u Trsteniku i PPT Armature u Aleksandrovcu.

Aleksandar Vučić je prisustvovao i potpisivanju ugovora o prodaji Fabrike maziva (FAM) američkoj kompaniji Valvoline za 9,5 miliona evra.

Predsednik je preneo građanima Kruševca dobru vest,  da je rešen višegodišnji problem – dug od sedam miliona evra kruševačke toplane.

Rešili smo pitanje toplane i obezbedili novac. Kruševac više neće imati tih problema u budućnosti“, naglasio je Vučić.

You might also like More from author

Comments are closed.

Skip to content