Proglašena prva izborna lista u Trsteniku

Izborna komisija Opštine Trstenik proglasila je prošle noći prvu izbornu listu- „Miroslav Aleksić – Zajedno sa narodom“.

Na lokalnom izborima u Trsteniku lista „Miroslav Aleksić- Zajedno sa narodom“ biće prva na glasačkom listiću. Jedinstvenu listu Narodnog pokreta Srbije i Socijaldemokratske stranke za manje od četiri sata potpisima je podržalo više od 2.000 građana.

Lider narodnog pokreta Srbije Miroslav Aleksić zahvalio se na pruženoj podršci i istako da se na listi nalaze pažljivo birani, odgovorni i kvalitetni ljudi za koje je siguran da će na najbolji način zastupati interese svih građana Opštine Trstenik.

Predajom potpisa dobili smo prvo mesto na glasačkom listiću, a siguran sam da ćemo uz podršku građana isto mesto obezbediti i 24. aprila, jer kandidujemo najbolje ljude iza kojih stoje rezultati. Imamo dobar program i, sasvim sigurno, dobre rezultate koji nas kvalifikuju da možemo, zajedno sa narodom, da nastavimo da vodimo Opštinu Trstenik“, rekao je Aleksić.

Sakupljanje potpisa za listu „Miroslav Aleksić- Zajedno sa narodom“ otpočelo je 8. marta, a već nešto iza ponoći 9. marta lista je je predata Opštinskoj izbornoj komisiji.

Građani Trstenika će 24. aprila birati 49 odbornika za lokalnu skupštinu.

You might also like More from author

Comments are closed.

Skip to content