Radikali upozoravaju: SNS sprema izbornu krađu u Kruševcu!

1

U Srpskoj radikalnoj stranci tvrde da opozicione stranke, koje su potpisale sporazum o zajedničkom nastupu, neće dozvoliti krađu na predstojećim lokalnim izborima.

Početak predizborne kampanje je bio korektan, ali se poslednjih dana sve promenilo. Udružili smo se protiv nasilja SNS. Nije normalno da se maltretiraju ljudi samo zato što dele propagandni materijal opozicije. Znaju se batinaši iz SNS-a. Predvodi ih i organizuje Delić iz Komunalne policije, a šef im je Ivan Mijajlović, upravnik VP Doma”, kazao je na konferenciji za novinare Momčilo Duvnjak, poslanički kandidat SRS.

Duvnjak tvrdi da su “Zajedno za Srbiju” i “Volim Srbiju”, koji nisu potpisali sporazum o zajedničkom nastupu na biračkim mestima, osnovani da “imitiraju opoziciju”.

Bratislav Gašić treba da kaže ko štiti Miodraga Đidića? SRS to zna. Đidić je nemački čovek, a Aleksandra Vučića su na vlast doveli Nemci. Posle 5. oktobra “Merima” je morala da bude prodata Nemcima. Knjigovodstvena vrednost “Merime” marta 2001. godine bila je 75 miliona maraka, a godinu dana kasnije samo 22 miliona maraka. “Henkel” je kupio “Merimu” za 14 miliona maraka koja je, u trenutku prodaje, na računima i u zalihama robe imala više od 25 miliona maraka. Uskoro u “Henkelu” neće raditi ni ovih 300 ljudi. Miodrag Đidić je uništio privredu Kruševca”, naglasio je Duvnjak.

Duvnjak je rekao da je tendersku dokumentaciju svojevremeno, za 50.000 maraka, otkupio član Zemunskog klana Mile Luković – Kum.

Doveo ga je Goran Pitić, a logistička podrška bio im je Čeda Jovanović. Sve ovo zna i Aleksandar Vučić. Dok smo zajedno, kao članovi SRS, bili poslanici, hvalio me je zbog mojih diskusija o “Merimi” u skupštini. Zato ga pozivam da na mitingu u subotu kaže Kruševljanima ko je je uništio Kruševac i kruševačka preduzeća”, dodao je Duvnjak.

U SRS tvrde da je maksimum koji SNS može da dostigne na izborima između 34 i 35 odsto, a da će rezultat biti još lošiji ukoliko na biračka mesta izađe više od 70 odsto birača.

Znamo da su u Kruševcu spremili 9.000 lažnih listića koje će upotrebiti ukoliko ne osvoje više od 50 odsto glasova. Obećavam im da će, ukoliko primetimo bilo kakvu nepravilnost na glasanju, glasačke kutije završiti na podu, što automatski znači ponavljanje glasanja“, upozorio je Momčilo Duvnjak.

You might also like More from author

1 Comment

  1. Sasa says

    Duvnjak ?!!!! Dokle vise ovakvi likovi ?
    Katastrofa !

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Skip to content