SAOPŠTENJE “1 OD 5 MILIONA” U KRUŠEVCU: “Građani ne pripadaju nikakvom udruženju iz beogradskog pašaluka!”

Povodom najave da će pokret “1 od 5 miliona” učestvovati na predstojećim parlamentarnim izborima oglasile su se pristalice ovog pokreta iz Kruševca.
30.11.2018. godine smo prvi krenuli u postojani marš ulicama ovog grada, našeg Kruševca, ujedinjeni protiv diktature .

Tokom decembra 2018. godine, bunt slobode je planuo širom Srbije. Marširali smo pod parolom #StopKrvavimKošuljama, a zatim i #1od5miliona u preko 100 gradova naše države.
Građani koji su na ulicama tražili bolje ne pripadaju nikome. Ne pripadaju nikakvom udruženju iz beogradskog pašaluka koje je poželelo da govori u ime svih onih koji su pod ovim sloganom prkosili aktuelnom režimu i sistemu. Niko neće odlučivati na ovakav bezobrazan i bezobziran način u ime svih nas koji smo sebe davali na protestima. To nikakav papir iz APR-a neće promeniti, niti dati legitimitet onima koji su poželeli da budu veći od naše zajedničke borbe, borbe svih nas, svih građana Kruševca i Srbije koji su pod parolom 1od5miliona protestovali više od godinu dana.
Ograđujemo se od par osoba koje , zbog papira na kom je rešenje o osnivanju udruženja pod tim sloganom, misle da mogu oteti duh protesta od ljudi koji protestuju. #1od5miliona Kruševac neće izaći na lažne Vučićeve izbore i pozivamo sve gradove i organizatore protesta širom Srbije da učine isto i oduzmu legitimitet onima koji su bez ikakvih konsultacija organizatorima protesta u Kruševcu i drugim gradovima Srbije, pokušali da prodaju brend bunta ove naše napaćene Srbije.

Da je pojedincima koji sebe u krugu dvojke predstavljaju kao 1 od 5 miliona zaista stalo do mišljenja građana sa kojima protestuju svake subote u Beogradu, bilo bi im jasno da su građani rekli svoje, a to je BOJKOT!

#1od5miliona Kruševac ide u #BOJKOT i pozdravljamo Kikindu, Novi Sad, Bor, Kragujevac i sve ostale gradove koji su se ogradili od tzv. predstavnika udruženja 1 od 5 miliona iz Beograda”, navodi se u saopštenju 1 od 5 miliona Kruševac.

You might also like More from author

Comments are closed.

Skip to content