ŠTAB ZA VANREDNE SITUACIJE: Blaže mere do petka

Na  vanrednoj sednici gradski Štab za vanredne situacije grada Kruševca je doneo sledeće zaključke u skladu sa epidemiološkom situacijom na teritoriji grada Kruševca.

Mere stupaju na snagu odmah danom donošenja 21.12.2020 godine i važiće do petka 25.12.2020. godine:

1. Kafići, restorani, tržni centri i uslužne delatnosti mogu da rade do 20 časova, bez korišćenja muzike u bilo kom smislu;

2. Radno vreme ustanova kulture od ponedeljka 21. decembra, biće produženo do 21 čas, imajući u vidu da ove ustanove i programi koji se održavaju u njima ne predstavljaju izvor rizika za pogoršanje epidemiološke situacije. Ustanove kulture su u obavezi da se tokom svog rada pridržavaju propisanih epidemiloških mera;

3. Obavezuju se svi na obavezno i bezslovno korišćenje lične zaštitne opreme (nošenje zaštitne maske) u zatvorenom prostoru, kao i na otvorenom prostoru u onim situacijama gde se ne mogu izbeći međuljudski kontakti.

4. Nastaviti sa pojačanim zajedničkim inspekcijskim nadzorom u koordinaciji inspekcijskih organa Grada Kruševca i republičkih inspekcijskih organa, kao i drugih državnih organa na nivou Rasinskog upravnog okruga.

You might also like More from author

Comments are closed.

Skip to content