Stručni kursevi i obuke za masere i šminkere

Nije nepoznata informacija da postoje određena zanimanja, koja su uvek aktuelna. Pod tim se prvenstveno misli na mogućnost pronalaska zaposlenja u različitim prilikama i u različitim zemljama. A sasvim sigurno da je jedno od zanimanja, koje spada u takva i maser.

Ono što je posebno dobro jeste što stručni kurs i obuka za masera, koji organizuje Akademija Oxford u Kruševcu obuhvata kako teoretski, tako isto i praktičan deo. Sve to bi u suštini trebalo polaznicima u velikoj meri da olakša, zato što će u okviru ove edukacije biti upoznati najpre teoretski sa osnovnim znanjima vezano za masažu, a zatim i praktično. Da sve bude još mnogo zanimljivije, u pitanju je institucija koja poseduje svu potrebnu dokumentaciju za organizaciju ove stručne obuke, što znači da polaznicima koji ispune propisane zahteve izdaje i sertifikat. A radi se o dokumentu koji je upisiv u radni dosije polaznika, koji on treba da ima otvoren u okviru Nacionalne službe za zapošljavanje.

Sve to možemo reći i jednostavnije – neko ko bude pohađao stručni seminar za masera u okviru pomenute kruševačke obrazovne institucije, nakon savladanog teorijskog i praktičnog dela će steći sertifikat, koji je na teritoriji naše zemlje priznat i sa kojim ima pravo da potraži zaposlenje u struci.

Zašto je obuka i kurs za masera dobra ideja?

Čak i ako ne želite da se tim poslom bavite kao osnovnim, neosporno je da uvek možete da ga iskoristite kako biste obezbedili sebi dodatni izvor prihoda.

Tokom teoretskog i praktičnog dela, koji se organizuje u prostorijama Akademije Oxford u Kruševcu, a koje se nalaze na adresi Majke Jugovića 43 / 2, polaznici će pored ostalog imati priliku da se upoznaju i sa osnovama različitih vrsta masaža. Svakako će imati priliku da nauče i na koji način se koriste tačno određeni preparati i da se, jednostavno govoreći, u potpunosti osposobe za samostalno obavljanje poslova masera.

Važno je naglasiti i to da se nastava organizuje u manjim grupama u prostorijama ove obrazovne institucije, a uz maksimalno poštovanje svih propisanih epidemiološki mera.

Od svih zainteresovanih se očekuje da prijavljivanje izvrše ili na adresi koja je pomenuta ili putem brojeva telefona 037 20 29 20 i 069 10 90 584.

Radno vreme Akademije Oxford Kruševac je od 08 h do 17 h u toku radne sedmice, to jest u periodu od ponedeljka do petka i subotom između 9 i 14h.

Svima kojima ne odgovaraju takvi načini prijavljivanja je dostupna opcija da to učine i elektronski. Tada je potrebno da na mail adresu krusevac@akademijaoxford.com pošalju osnovne podatke o sebi, koji uključuju prezime i ime, broj telefona i datum rođenja.

Rezervišite na vreme svoje mesto i steknite sertifikat za masera, koji će vam pomoći da poboljšate svoju finansijsku situaciju, bez obzira da li želite profesionalno tim poslom da se bavite ili samo da iskoristite priliku da dopunite budžet.

Još od malih nogu mnoge devojčice pokušavaju da imitiraju svoje starije sestre ili mame, te da se oprobaju u samostalnom šminkanju. A tek neke od njih kasnije nastoje i da to usavrše, a nekima čak šminkanje postane i poziv.

Svakako ne treba prenepregnuti činjenicu da profesionalni šminkeri nisu isključivo pripadnice nežnijeg pola. Mada u većini slučajeva jesu.

No, bez obzira u koju grupu da neko spada, činjenica je da je stručni kurs i obuka za šminkera posebno interesantan, ne samo zato što polaznici mogu da nauče nešto novo, nego i zato što mogu na taj način da doprinesu budžetu.

Tim pre, što Akademija Oxford Kruševac, koja je i organizator ove stručne obuke, svakom polazniku izdaje priznati sertifikat nakon završetka pohađanja i praktičnog i teorijskog dela nastave. Naime, s obzirom na to da se radi o dokumentu, koji je na teritoriji Republike Srbije zvanično priznat, to znači da svaki kandidat ima pravo u okviru Nacionalne službe za zapošljavanje da zahteva i upis sertifikata za šminkera u svoj radni dosije. A podrazumeva se i da bi trebalo u svoju Radnu biografiju, to jest CV, da unose podatak o pohađanju ove stručne edukacije i sticanje priznatog sertifikata.

Nema sumnje da će svako ko bude odlučio da pohađa ovu stručnu obuku savladati sve što je predviđeno nastavnim programom, te da će se i teorijski i praktično osposobiti za posao šminkera. Ne treba zaboraviti ni to da je u pitanju zanimanje ko je specifično u tom smislu, što je kasnije potrebno da osoba nastavi da vežba, odnosno da neprekidno napreduje, a o čemu će svakako da budu polaznici informisani od strane stručnjaka, koji vode ovaj kurs.

Da napomenemo odmah da se Akademija Oxford nalazi u ulici Majke Jugovića broj 43 / 2 u Kruševcu, te da svi zainteresovani polaznici imaju pravo prijavu da izvrše i direktno u prostorijama. Ukoliko im tako više odgovara, prijavljivanje mogu da izvrše i putem mail adresa kruševac@akademijaoxford.com kao i putem brojeva telefona 037 20 29 203 i 069 10 9 0 584.

Radno vreme ove poslovnice Akademije Oxford je od ponedeljka do petka u periodu između 08 i 17 časova, odnosno subotom od 09 do 14 časova.

Važno je da tom prilikom svi zainteresovani navedu u prijavi kako svoje prezime i ime, tako isto i datum rođenja, te naravno broj telefona za dalji kontakt.

Valjalo bi naglasiti i to da Akademija Oxford u Kruševcu nastavu organizuje u svojim prostorijama. Tom prilikom se naravno u potpunosti poštuju sve epidemiološke mere, koje su trenutno na snazi, a nastava se organizuje u manjim grupama.

Ne propustite da na vreme naučite nešto novo, te da steknete još jedan sertifikat i tako upotpunite svoju radnu biografiju, ali i da povećate šanse za pronalazak zaposlenja.

You might also like More from author

Comments are closed.

Skip to content