SUĐENJE MILUTINU JELIČIĆU JUTKI PREMEŠTENO U KRUŠEVAC: Novo ročište zakazano za 14. avgust

0

Suđenje bivšem predsedniku opštine Brus Milutinu Jeličiću Jutki, zbog polnog uznemiravanja, koje je odlukom Vrhovnog kasacionog suda iznmešteno u sud u Kruševcu, zakazano je za 14. avgust, piše Blic.

Nakon što je proces u sudu u Brusu trajao godinu dana, uz velike pritiske Jeličićevih pristalica, koji su organizovali skupove podrške ispred zgrade suda, postupajući sudija je zatražio izmeštanje, što je Vrhovni kasacioni sud prihvatio.

Sve je to urađeno zbog sumnje da bi Jeličić mogao da utiče na proces, a Blic piše i da je predsednica suda u Brusu njegova bliska prijateljica.

Marija Lukić, jedna od žena koja je bila Jeličićeva žrtva i tužila ga, rekla je da je bila sumnjičava i da je očekivala da će suđenje u Kruševcu početi sa velikim kašnjenjem, i da je pozitivno iznenađena ekspeditivnošću tog suda. U Brusu je sve išlo sporije i traljavije, a uz to je i Jeličić uz pomoć svojih advokata nekoliko puta odlagao ročišta.

Nadam se da će sa novim sudijom ići sve lakše, da je čovek od integriteta i da će imati autoritet i neće dozvoliti da se kao u Brusu od sudnice pravi cirkus, rekla je ona.

You might also like More from author

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Skip to content