U ORGANIZACIJI RTAĆA IZ KIĆBLONA: “Da li mladi imaju talenta?”

Dana 10. i 11. septembra od 19 sati u Alternativnom kulturnom centru „Gnezdo“ biće održane večeri „Mladi imaju talenta“.

Neformalna omladinska grupa Rtaći iz kićblona je dobila ideju kako da na izvrstan način okupi mlade. Posle velikog interesovanja o ovoj tematici, grupa je odlučila da organizuje „Ja imam talenat“ ali na svoj način.

Uz pomoć finsiranja inicijative „Šta nam teško“, Rtaći će održati svoj projekat. Kako biste učestvovali, nije bitno koliko imate godina (iako se u naslovu pominju mladi).

Potrebno je da napišete prijavu na 060/3101178 ili ortaciizbloka@gmail.com a ona se sastoji od „ ime/prezime/godine/talenat“. Dana 9. septembra, nakon što budu pristigle sve prihvaćene prijave, biće kreirane kategorije.

Nagrade će dobiti petoro najboljih, po jedan iz svake kategorije. Žiri daje presudnu odluku, a članovi su: Miljana Gagić, Stevan Dobrota i Luka Kijačić.

Ukoliko imate neki talenat, a nemate odgovarajuće materijale za izvedbu istog (instrument, pribor…), kontaktirajte nas putem mejla ili telefona; pomoći ćemo vam da rešite problem.

Akcija je finansirana od strane inicijative „Šta nam teško“, odnosno: Ministarstva Republike Srbije, Ministarstva omladine i sporta, Mladih istraživača, CeGrada, Pokreta Gorana Vojvodine, Tima 42 i GM Optimista.

You might also like More from author

Comments are closed.

Skip to content