ZAHVALJUJUĆI ANGAŽOVANJU OKULARA: Otvorena Inkluzivna kuća za mlade u Ćićevcu

Filantropski mesec u Ćićevcu završen je ove subote proslavom useljenja u novi prostor Okulara – Inkluzivnu kuću za mlade u centru Ćićevca, odmah pored Autobuske stanice, a u neposrednoj blizini Igrališta mojih snova, prvog Unicefovog inkluzivnog igrališta u Srbiji.

Okupili smo naše donatore i donatorke, saradnike i saradnice i prijatelje i prijateljice da bismo im zahvalili na dugogodišnjoj saradnji i prilici da zajedno stvaramo bolje, pravednije i humanije društvo za život dece i mladih u Srbiji.

Posebnu zahvalnost za pomoć pri opremanju novog, prostranijeg i lepšeg prostora za našu decu i mlade, koje već šest godina okupljamo u velikom broju na svim našim aktivnostima, dugujemo društveno-odgovornim kompanijama koje su nam pomogle donirajući svoje proizvode ili usluge“, istakla je Aleksandra Milutinović, predsednica Okulara.

Građevinski materijal, rasvetu i ostali materijal za uređenje prostora obezbedili su brojni donatori iz Ćićevca i čitave Srbije.

Mnogo hvala i svim pojedincima i pojedinkama koje se rado odazivaju svim našim akcijama. Srećni smo zbog toga što nam toliki broj ljudi veruje i što deli našu radost sa nama. Proslavi su prisustvovali i saradnici i saradnice, predstavnici i predstavnice naših dugogodišnjih donatora: ACT – a, Trag fondacije i Fondacije Ana i Vlade Divac, državnih institucija, mnogih udruženja sa kojima sarađujemo i koje podržavamo, brojni volonteri i volonterke, naša draga deca i mladi ljudi, zbog kojih i postojimo“, naglasila je Aleksandra Milutinović.

Proslava je podržana u okviru projekta „Povezivanje: ka većoj vidljivosti organizacija civilnog društva i većem učešću građana“, koji realizuje Fondacija Ana i Vlade Divac uz podršku Balkanskog fonda za demokratiju Nemačkog Maršalovog fonda SAD (BTD).

You might also like More from author

Comments are closed.

Skip to content