ZAVRŠENE “SEOSKE IGRE”: Prvo mesto za Kaonik

U okviru manifestacije “Vidovdan 22”  Sportski savez grada Kruševca, u saradnji sa Sportskim savezom Srbije, organizovao je sportsko rekreativnu priredbu „Seoske igre“.

U objektima Sportskog centra Kruševca (otvoreni sportski tereni otvorenih bazena, otvoreni travnati tereni, Hala sportova, sala za borilačke sportove na zatvorenim bazenima) nadmetalo se 80 takmičara – predstavnika mesnih zajednica Kaonik, Veliki Kupci, Bela Voda i Čitluk.

Takmičenje je obuhvatalo nadmetanja u jedanaest disciplina – skok u dalj iz mesta, šah, obaranje ruku, odbojka, nadvlačenje konopca, rvanje, fudbal, bacanju kamena s ramena, nadvlačenju štapa, poligon, trka u džakovima.

Nakon završenih takmičenja po disciplinama i zbrajanja bodova u jedanaest takmičarskih disciplina proglašene su najuspešnije ekipe.

Ekipa mesne zajednice Kaonik drugu godinu za redom pobednik je gradskog takmičenja „Seoskih igara“ za 2022 godinu. Drugo mesto pripalo je ekipi mesne zajednice Čitluk a treće mesto ekipi mesne zajednice Veliki Kupci.

Tri prvoplasirane ekipe nagrađene su peharima i loptama za košarku, fudbal i rukomet koje je obezbedio Sportski savez Srbije.

Pravo nastupa na regionalnom prvenstvu „Seoskih igara 2022“ koje će se održati u mesecu avgustu u Soko Banji ostvarila je ekipa Kaonika ,koja će predstavljati grad Kruševac na regionalnom sportsko- rekreativnom takmičenju.

You might also like More from author

Comments are closed.

Skip to content