ZBOG BOLESTI JEDNOG ČLANA: Odloženi koncerti “Električnog orgazma”

Zbog bolesti jednog člana benda, koncerti Električnog orgazma koji je trebalo ovog vikenda da budu održani u Kruševcu i Čačku, odlažu se za kraj aprila.

Tim povodom bend je izdao saopštenje koje u celosti prenosimo:

“Braćo i sestre, nažalost, zbog bolesti jednog člana benda, koncerti Električnog orgazama u Kruševcu zakazani za 7. i 8. april, odlažu se za 28. i 29. april, dok se koncert u Čačku zakazan za 9. april, odlaže za 30. april. Sve kupljene ulaznice važiće za nove termine bez prepravke, i to ulaznice kupljene za 7. april važiće za 28. april, ulaznice kupljene za 8. april važiće za 29. april, a ulaznice kupljene za 9. april važiće za 30. april.

Oni kojima novi termin ne odgovara, mogu ulaznice vratiti na mestu kupovine. Podsećamo, koncerti u Kruševcu su rasprodati, dok se ulaznice za koncert u Čačku još uvek mogu kupiti u Srpskom pabu (Braće Glišić 4) po pretprodajnoj ceni od 1000 rsd, dok će ne dan koncerta koštati 1200 rsd, ukoliko se ne rasprodaju ranije.

Izvinjavamo se zbog ove neprijatnosti, ali u pitanju je viša sila na koju nismo mogli da utičemo. Hvala vam na razumevanju i vidimo se uskoro.

Vaš Električni orgazam”

You might also like More from author

Comments are closed.

Skip to content