Košarkaši donirali novac Dečjem odeljenju bolnice

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Opštoj bolnici Kruševac uručen je ček na 162.000 dinara prikupljenih na prijateljskoj košarkaškoj utakmici Mega Leks – Partizan.

Predrag Milenković uručio je direktorki Opšte bolnice dr Vesni Stević Gajić ček na 162.000 dinara FOTO: CINK - S.Milenković
Predrag Milenković uručio je direktorki Opšte bolnice dr Vesni Stević Gajić ček na 162.000 dinara FOTO: CINK – S.Milenković

Po treći put u ovoj godini Opšta bolnica dobija sredstva prikupljena na humanitarnim sportskim priredbama u našem gradu. Do sada je prikupljeno oko 550.000 dinara i taj novac se koristi za nabavku medicinskih aparata a kasnije ćemo raditi i renoviranje Dečjeg odeljenja. Hvala košarkaškim klubovima Mega Leks i Partizan kao i gospodinu Mišku Ražnatoviću. – istakla je, primajući ček, dr Vesna Stević Gajić, direktorka Opšte bolnice Kruševac.

Ona je dodala da se Opštoj bolnici javljaju i pojedinačni donatori ali i kompanije. Tako je kompanija „Henkel“ konkurisala kod svoje centrale u Nemačkoj sa projektom za rekonstrukciju mokrih čvorova na Dečjem odeljenju kruševačke bolnice.

Predrag Milenković, pomoćnik gradonačelnika Kruševca, najavio je da će i ubuduće biti organizovane humanitarne sportske priredbe za pomoć Dečjem odeljenju.

Za nekih mesec dana biće odigrana vaterpolo utakmica između reprezentacija Srbije i Australije a sva sredstva od ulaznica biće donirana Dečjem odeljenju kako bi se završili započeti poslovi. – rekao je Milenković.

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Možda vam se dopadne i Više od ovog autora

Ostavite odgovor

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

7 − two =