• Home »
  • Kultura »
  • Nestorović potvrdio: “Ceca Ražnatović je želja Kruševljana!”

Nestorović potvrdio: “Ceca Ražnatović je želja Kruševljana!”

Gradonačelnik Kruševca Dragi Nestorović potvrdio je danas da će Kruševljane na dočeku Nove godine, na Trgu Kosovskih junaka, zabavljati Svetlana Ceca Ražnatović.

Grad će, uz pomoć sponzora, obezbediti 30.000 evra.

Ceca je bila velika želja naših sugrađana, a mi smo se potrudili, nakon jedne uspešne godine za nas, da uslišimo njihove želje. Većina će biti zadovoljna izborom. Očekujemo veliki broj ljudi na dočeku, nešto što nismo imali do sada. Moramo voditi računa o bezbednosti svih onih koji budu došli.“– kazao je na konferenciji Nestorović dodajući da su želje građana saznali u ličnom kontaktu, obilazeći mesne zajednice.

U gradskom budžetu nisu predviđena sredstva za organizaciju novogodišnjeg koncerta, pa će troškove pokriti sponzori. Cena nastupa Cece Ražnatović za Novu godinu kreće se između 70.000 i 80.000 evra, dok Kruševac raspolaže sa znatno manjim sredstvima.

Ukupno zaduženje grada za ovaj koncert je negde oko 30.000 evra, plus plaćen PDV. To je ono što mi treba da obezbedimo. Razgovarali sa potencijalnim donatorima i blizu smo rešenja da obezbedimo sredstva. Ne znam kolika je ukupna vrednost nastupa Cece Ražnatović, ni kako će razlika biti nadoknađena. To nas ne interesuje. Generalni sponzor biće „Dunav osiguranje“ kao i kruševačke firme „Tehnogradnja“, „KruševacPut“, „Vlasinac Igda“. Sve će biti pokriveno ugovorima.” – objasnio je Nestorović.

Gradonačelnik Kruševca je kazao da su u igri za nastup na Trgu kosovskih junaka bili i “Legende” i Zvonko Bogdan.

Bili smo u dilemi. Moja želja bile su „Legende“. U čitavu priču oko dovođenja Cece Ražnatović bio je uključen i ministar Gašić. Ništa danas ne možete da realizujete tek tako. Ipak, ona se opredilal za naš grad. Ništa nije slučajno.” – rekao je Nestorović.

Nastup Cece Ražnatović u Kruševcu počeće oko 22 sata i trajaće do ponoći. Kao predgrupa će nastupiti kruševačke rok grupe.

Za stanovnike okolnih sela biće organizovan autobuski prevoz u 20.30 sati dok je povratak u 1.30.

Za doček Srpske Nove godine u Kruševcu nastupiće “Amadeus bend”. Za ovaj koncert, uz pomoć donatora, obezbeđeno je 500.000 dinara.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Print this pageEmail this to someone