“Pozovi M radi preljube” ponovo na repertoaru

Predstava “Pozovi M radi preljube”, sa novom glumačkom podelom, posle višegodišnje pauze ponovo je na repertoaru Kruševačkog pozorišta.

Prva verzija ove predstave premijerno je izvedena u sezoni 2006-2007 i do sada je imala više od 50 izvođenja na scenama širom Srbije.

U situaciji kada nema puno para, a imamo puno kvalitetnih glumaca u kući, odlučili smo da obnovimo predstavu koju publika voli. Verujem da će je rado gledati, jer se radi o predstavi uz koju možete da se opustite i uživate u zdravom humoru. Sa novom glumačkom podelom napravljen je iskorak u kvalitetu“, ističe Branislav Nedić, upravnik Kruševačkog pozorišta.

Pantović, Biljana Nikolić i LJiljana Đoković u predstavi "Pozovi M radi preljube" FOTO: Kruševačko pozorište
Bojan Veljović, Nikola Pantović, Biljana Nikolić i LJiljana Đoković u predstavi “Pozovi M radi preljube” FOTO: Kruševačko pozorište

Glavne uloge u novoj podeli igraju Biljana Nikolić i Nikola Pantović, a pored njih ansambl čine Nikola Rakić, Marija Gašić, Bojan Veljović, Ljiljana Đoković, Dragan Marinković, Marija Vidaković i Viktorija Arsić.

Ovo nije ista predstava. Za devet godina glumci koji su tada igrali postali su mnogo zreliji i više odgovaraju likovima. Radili smo predstavu neopterećni prvom verzijom, mada sam nekim rešenjima bio zadovoljan i ona su preuzeta iz prve predstave. Publika je uvek oberučke dočekivala predstave uz koje može da se smeje dva sata“, kaže Vladimir Popadić, reditelj predstave “Pozovi M radi preljube”.

You might also like More from author

Comments are closed.

Skip to content