Nove snage u FK Napredak

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Na današnjoj konferenciji za medije održanoj u prostorijama FK Napredak novinari su informisani o najnovijim aktivnostima i dešavanjim u klubu.

Prema planu šefa struke Bogića Bogićevića, prvi deo priprema “čarapani” će odraditi u Kruševcu. Posle toga, negde oko 5. februara, ekipa će svoje pripreme za prolećni deo sezone nastaviti u toplijim krajevima, u inostranstvu. Mesto priprema će biti određeno u narednih nekoliko dana, a Bogićević kaže da se sistem rada u klubu neće bitno menjati, jer “zašto menjati ono što je bilo dobro”.

Nikola Petrović (foto: s.weltsport.net)
Nikola Petrović (foto: s.weltsport.net)

U prostorijama kluba danas je predstavljena i nova lasta u Napretkovom jatu: golman Nikola Petrović (rođen 1988. u Beogradu). On je prvo pojačanje za nastavak sezone, a u klub dolazi iz slovenačkog prvoligaša Zavrč (odigrao 8 utakmica), gde je radio sa trenerima Milkom Đurovskim i Slavkom Matićem. Počeo je u Teleoptiku (98 utakmica), a nastupao je i za FK Partizan (14 utakmica). Što se tiče ostalih pojačanja, trenutno su na proveri još dva igrača koja igraju na pozicijama veziste i špica koji su došli iz liga Portugalije i Ukrajine.

Igrači kažu kako će se potruditi da se pobednička atmosfera u klubu nastavi i na proleće, i da ih zimska pauza neće prekinuti.

U prvom kolu nastavka sezone Napredak će odmeriti snage sa Dinamom iz Vranja.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Možda vam se dopadne i Više od ovog autora

Ostavite odgovor

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

one × one =