Obdukcija potvrdila da je Gordana Josifović ubijena iz pištolja

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Obdukcija je pokazala da je žena čije je telo pronađeno 6.decembra oko 13 časova u ataru sela Bradarac kod Aleksinca, ubijena iz vatrenog oružja, potvrdio je za „Alo“ portparol Višeg javnog tužilaštva u Nišu Vladimir Stanojević ne navodeći identitet žrtve.

Kako su mediji objavili u pitanju je Gordana Josifović (44) iz Kruševca, koju je zajedno sa partnerom Milunom K., po rečima njenih kolega iz tehničkog pregleda „Sara“ u Kruševcu, uz pretnju pištoljem, oteo bivši momak Miodrag K. sa kojim je bila u vezi više od 10 godina.

Beživotno telo Josifovićeve našao je poljoprivrednik iz Mozgova N.P. kada je pošao da ore njivu nakon čega su alarmirani policija i žandarmerija.

Potraga za automobilom marke „golf karavan“ u kojem su se, kako se pretpostavlja nalazili Milun i Miodrag, traje već treći dan ali se o njima još uvek ne zna ništa. Džipovi žandarmerije patroliraju u okolini Aleksinca, pretražuje se obala Morave, priobalje Bovanskog jezera, skivena i zabita mesta ali za sada bez rezultata.

Goran Đorđević, brat pokojne Gordane, nije mogao da kaže kada će ona biti sahranjena.

Još uvek čekamo da se završi procedura i da nam dozvole da preuzmemo telo. Tek nakon toga odredićemo termin i mesto sahrane. Roditelji su u šoku tako da moram da brinem i o njima. – kratko je kazao novinarima, u telefonskom razgovoru, Đorđević.

Miodrag K. je Gordanu i njenog novog momka kidnapovao u ponedeljak, tačno u 16.22 ispred tehničkog pregleda gde je ona radila. Danima unazad nagoveštavao je da je spreman da ubije svoju bivšu partnerku ukoliko mu se ne vrati.

-Goca i Miško su bili zajedno skoro deset godina a onda je ona, pre četiri meseca, odlučila da okonča vezu. On je molio, pretio, slao poruke a kada je ušla u vezu sa Milunom prosto je pobesneo. Pre dve nedelje, dok su sedeli u kafani, upao je i seo za njihov sto. Dao im je uslov da okončaju vezu u roku od dva dana ili će se, kako je rekao „dogoditi tragedija“. – pričaju Gocine prijateljice kojima se poveravala.

U kafani u centru Kruševca, u koju su Gordana i Miodrag izlazili dok su bili u vezi, kažu da su iznenađeni razvojem događaja i tragičnim ishodom, navodi “Alo”.

Dok su bili zajedno skoro svakog dana su dolazili u kafanu na ručak. Od kada su raskinuli videlo se da Miško kopni. Često bi bio sam za stolom, zadubljen u svoje misli ali niko nije očekivao da će da je ubije. – objašnjavaju u kafani.

Gordana Josifović je imala turbulentan život. Mlada se udala i rodila sina koji je prošle godine imao operaciju kičme. Često je menjala poslove. Radila je u kozmetičkom salonu a potom prešla na prodaju osiguranja i registraciju vozila.

O Milunu K., sa kojim se Gordana zabavljala poslednja dva meseca, malo se zna osim da je iz prekomoravskog sela Lazarevac i da već 25 godina radi u nekom hotelu u Austriji. Ovih dana on je trebalo da se vrati na posao, prenosi “Alo”.

 

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Možda vam se dopadne i Više od ovog autora

Ostavite odgovor

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

two + 9 =