АНАЛИЗА ОТВОРЕНОГ ПАРЛАМЕНТА: Како су радили посланици из Расинског округа?

0

Од шесторо посланика из Расинског округа током јесењег заседања највише пута су се јављали за реч посланици опозиције Мирослав Алексић и Срђан Миливојевић.

Марија Лукић (Уједињени – ССП, ПСГ, Преокрет, Слога) је до сада три пута излазила за говорницу Скупштине Србије и учествовала у предлагању четири закона.

Марија Тодоровић (СНС), којој је ово други мандат у Скупштини Србије, током јесењег заседања ниједном није говорила нити је учествовала у предлагању закона.

Један од ветерана, када је реч о стажу у Скупштини Србије, Срђан Миливојевић (Демократска странка) из Крушевца, био је у групи најагилнијих посланика. Он је говорио укупно 67 пута и учествовао у предлагању 11 закона.

Повратник у парламент Мирослав Алексић (Народна странка), такође је, попут Миливојевића, био веома вредан. Говорио је 62 пута и учествовао у предлагању девет закона.

Невени Ђурић (СНС) је ово други мандат у парламенту али, упркос искуству, није била превише ангажована. Само једном је говорила и само једном учествовала у предлагању закона.

Зоран Томић (СНС) је био знатно вреднији од своје страначке колегинице. Он се за реч јавио пет пута али је зато учествовао у предлагању 22 закона.

Извор: Отворени парламент

You might also like More from author

Leave A Reply

Your email address will not be published.

four + three =

Skip to content