Nada Sarić

NadaSaric
Nada Sarić

Ime i prezime: Nada Sarić
Zanimanje: Sportski trener
Obrazovanje:
Javna funkcija: Članica Opštinskog veća Trstenik zadužena za sport i omladinu
Stranka: Srpska napredna stranka
Mesto rođenja: Trstenik
Godina rođenja:

Biografija:
Nada Sarić je, verovatno, najbolja sportistkinja koju je Trstenik ikada imao. Višestruka je državna prvakinja u karateu, u borbama i katama. U nekoliko navrata je proglašavana za najbolju sportistkinju Trstenika, a više od 15 godina radi kao trener u Karate klubu “Prva petoletka”.

Na Prvenstvu Evrope u Dablinu, 2016. godine, osvojila je zlatnu medalju u borbama. Dve godine ranije, na Prvenstvu Evrope u Belgiji, bila je treća u borbama. Kao članica ekipe Srbije 2015. godine je osvojila srebrnu medalju na Prvenstvu Evrope.

Na lokalnim izborima 2016. godine bila je na listi Srpske napredne stranke, a nakon što je SNS, sa SPS i SPO, formirao lokalnu vlast izabrana je za opštinsku većnicu zaduženu za sport i omladinu.

Krajem novembra 2017. godine penzionerka Marica Krstić optužila je Sarićevu da je pretukla ispred zgrade SO Trstenik što je ova demantovala.

U prijavi koju je podnela Agenciji za borbu protiv korupcije maja 2017. godine Nada Sarić je prijavila mesečne prihode od 51.668 dinara kao opštinska većnica.

ActionSEE-visibility-2


Možda vam se dopadne i Više od ovog autora

Comments are closed.

Skip to content