Deki Bosanac ubijen u Kosovskoj Mitrovici!

Beogradski mediji prenose da je jutros u Kosovskoj Mitrovici ubijen Dejan Stević-Deki Bosanac.

Telo Dejana Stevića pronađeno je jutros oko 5 sati i 30 minuta u ulici Cara Dušana u severnom delu Kosovske Mitrovice, pišu “Večernje novosti”.

Stević je ubijen, a za ovaj zločin osumnjičen je i uhapšen Mića Urošević, zvani Četnik.

Policija je dobila poziv u 5 sati i 30 minuta i na licu mesta u ulici Cara Dušana zatekla beživotno telo Stevića. Na telu su vidljivi tragovi krvi u predelu stomaka, pa se sumnja da se radi u ubistvu. Istražni timovi kosovske policije vrše uviđaj na licu mesta – rekao je šef operative Kosovske policije za region sever Željko Bojić.

 Pored beživotnog tela koje je na sredini ulice koja vodi ka međunarodnom poslovnom koledžu, policija je zatekla i automobil marke “Ford fokus” sive boje bez registarskih tablica sa otvorenim vratima na mestu vozača što ukazuje na mogućnost da je žrtva ovog napada pokušala da pobegne ili potraži pomoć u nekoj od obližnjih kuća.

Kako Novosti saznaju, Stević je inače poznat kao Deki Bosanac rodom iz Kruševca, i on je poznati kriminalac koji ima podebeo policijski dosije.

Za njegovo ubistvo osumnjičen je Mića Urošević zvani Četnik, iz Aleksinca, za kojim je bila raspisana potrenica zbog ubistva počinjenog 2014.god.

You might also like More from author

Comments are closed.

Skip to content