Gašić se izvinjava ali ne pominje ostavku!

Bratislav Gašić je uputio izvinjenje svim ženama Srbije zbog vulgarne, seksističke izjave na račun  novinarke B92 Zlatije Labović u nedelju, u Trsteniku.

Nemam reči da opišem koliko se osramoćeno osećam. Za mog prijatelja i lidera stranke, Aleksandra Vučića nemam da kažem nijednu ružnu reč, jer dobro znam šta stoji iza njegove odluke. Mogu samo da kažem da se nadam da ću u budućnosti ponovo imati priliku da služim svojoj zemlji i još jednom bih uputio izvinjenje gospođici Zlati Labović i svim građanima Srbije, a posebno ženama”,  izjavio  je Bratislav Gašić na press konferenciji u Medija centru.

Bratislav Gašić na skupu SNS sa Jorgovankom Tabaković, Tomislavom
Bratislav Gašić na skupu SNS sa Jorgovankom Tabaković, Tomislavom Nikolićem i Aleksandrom Vučićem

Gašić je naglasio da će njegova misija biti da se bori protiv zlostavljanja žena ali nije hteo da se izjasni da li će podneti ostavku na mesto ministra odbrane.

Gašić je u nedelju, pre nego što je dao izjavu novinarima u Trsteniku, dok je novinarka B92 Zlatija labović, u klečećem položaju držala mikrofon, rekao da “voli novinarke koje lako kleknu”, što je naišlo na veliku osudu javnosti i premijera.

You might also like More from author

Comments are closed.

Skip to content