HAOS U NAJAVI: Počinju radovi u Kosovskoj ulici

Zbog radova na rekonstrukciji Kosovske ulice, u okviru koje će biti odrađena celokupna kolovozna konstrukcija, trotoari, atmosferska kanalizacija kao i vodovodna i toplovodna mreža, JKP Vodovod Kruševac u narednom periodu izvršiće više obimnijih radova na ovom potezu.

Radovi u dužini od 270m od Nemanjine do Stahinjićeve ulice počeće u nedelju zatvaranjem vodovodne linije na raskrsnici Kosovske i Nemanjine ulice, zbog čega će u periodu od 9 do 16 h bez vode biti Kosovska i deo Nemanjine ulice.

U periodu od ponedeljka do četvrtka radiće se prevezivanje svih postojećih vodovodnih priključaka u deonici od Nemanjine do Strahinjićeve ulice i u prepodnevnim satima doćiće do prekida vodosnabdevanja .

Nakon završenih radova prevezivanja priključaka, počeće se sa svim predviđenim radovima na ovom potezu. Radovima u Kosovskoj ulici predviđeno je da se ukupna dužina postojećeg azbesnog cevovoda od 650m zameni duktilnim , a uporedo sa njim radiće se dva poprečna cevovoda za obezbeđivanje priključaka u dužini od 1300 m .

You might also like More from author

Comments are closed.

Skip to content