HUMANITARNA AKCIJA: Poznati treneri pomogli domu „Jefimija“

Dom za decu i omladinu “Jefimija” dobio je donaciju od 239.000 dinara u humanitarnoj akciji “Mozzartov plemeniti listić”.

 „Deca zaslužuju bolji svet“ rekao je fudbalski trener Mladen Dodić koji je domu „Jefimija“  iz svog rodnog Kruševca poklonio dobitni Mozzartov plemeniti listić.

Ova kompanija je drugi put u kratkom vremenskom roku pomogla Dom za decu i omladinu u gradu na Rasini. Prethodno je sjajno tipovao i košarkaški stručnjak Vladimir Lučić, pa je ukupna donacija na kraju bila 239.000 dinara.

Veoma smo zahvalni Mozzartu na ovoj pomoći, koju ćemo iskoristiti za potrebe korisnika ustanove. Ovo društvo nam po drugi put donira značajna novčana sredstva i takav vid nesebične pomoći je za svaku pohvalu i poštovanje. Korisnicima našeg Doma ne samo što je taj gest od velike koristi, već im donosi ogromnu sreću i radost kada znaju da ima dobrih i plemenitih ljudi, koji žele da pomognu onima kojima je to zaista potrebno. Dobro se dobrim vraća, pa našem donatoru želimo mnogo uspeha – istakla je Nataša Maksimović, v.d. direktora Doma za decu i omladinu.

“Jefimija” je republička ustanova u oblasti socijalne zaštite, koja pruža usluge domskog smeštaja deci, kao i mladima do 26. godine života, odnosno do završetka školovanja i radnog osposobljavanja. U proteklih 65 godina rada, u ovoj kući je odrastalo, živelo i učilo više od 3.000 dece o kojoj su vrlo posvećeno brinuli svi zaposleni.

 

You might also like More from author

Comments are closed.

Skip to content