Humanitarne manifestacije

0

Udruženje “Etno Rasina” učestvuje na humanitarnom Božićnom bazaru u Beogradu dok će narednog utorka u hotelu “Rubin” biti organizovana izložba “Srce za decu”.

Uz podršku Gradske uprave Kruševac Osnovna organizacija gluvih i nagluvih Kruševac i Udruženje građana “Etno Rasina” učestvuju na humanitarnom Božićnom bazaru rukotvorina koji se od održava od 11. do 13. decembra, pod pokroviteljstvom Fondacije Princeze Katarine.

Cilj manifestacije je da se pomogne ženama izbeglicama i interno raseljenim licima, licima sa posebnim potrebama kao i deci ometenoj u razvoju.

Članice udruženja “Etno Rasina” već jedanaestu godinu učestvuju na ovoj manifestaciji a Osnovna organizacija gluvih i nagluvih šestu godinu.

U utorak, 15. decembra, u hotelu “Rubin”, biće održana manifestacija “Srce deci”. To je humanitarna izložba prodajnog karaktera sa propratnim programom, u kojoj će učestvovati škole za učenike sa smetnjama u razvoju Srbije, redovne škole Grada Kruševca, Centar za osobe sa invaliditetom i Škola VPD”Mladost”.

Sva prikupljena sredstva biće upotrebljena za kupovinu električne stepenišne platforme za invalide.

Svečano otvaranje izložbe je u 11 sati.

You might also like More from author

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Skip to content