Humanitarni koncert kruševačkih rokera

U nedelju , u klubu „Zamajac“, kruševački rok bendovi održaće humanitarni koncert  sa kojeg je sav prihod namenjen lečenju mlade Kruševljanke u Nemačkoj.

Planirano je da koncert traje od 17 časova do ponoći a nastup su potvrdile rok grupe „Fucktor 02“, „Blues Rezervata“, „Crveni Karton“, „Ludwig & Ludwig“, „John Wayne“, „Treća smena“, „Shomi“ , „Sinhro“, XI i brojni akustičari.

Cena ulaznice je simbolična, 200 dinara, ali će u klubu biti postavljena kutija gde će svako moći da ubaci svoj dobrovoljni prilog. Biće postavljene dve bine od kojih će jedna biti za nastup akustičara. – rekli su nam u Udruženju rokenrol muzičara Kruševca koje organizuje ovaj koncert.

Sav prihod od koncerta namenjen je 17-godišnjoj Kruševljanki koja boluje od retke anomalije krvnih sudova lica. Ona je do sada deset puta bezuspešno operisana u Srbiji. Lekari smatraju da joj je jedini spas da počne da živi normalnim životom, bez straha od smrtonosnog krvarenja ili nakaznosti lica, operacija u klinici u nemačkom gradu Esen.

You might also like More from author

Comments are closed.

Skip to content