IZ GRADSKE UPRAVE: Otvoren poziv za predloge za Vidovdansku nagradu

Gradska uprava Kruševac uputili je javni poziv za dostavljanje predloga za Vidovdansku nagradu i druga priznanja koja se dodeljuju povodom Vidovdana.

Skupština grada Kruševca, povodom 28. juna -Vidovdana, praznika Grada, dodeliće Vidovdansku nagradu, Plakete i Pohvale (Nagrada i priznanja).

Nagrada i priznanja dodeljuju se pojednicima, preduzećima, ustanovama, mesnim zajednicama, društvenim organizacijama, udruženjima građana, za izuzetne rezultate ostvarene u oblasti privrede, obrazovanja i vaspitanja, nauke, kulture, zdravstvene zaštite, socijalne i dečje zaštite, fizičke kulture, zaštite životne sredine, razvoja lokalne samouprave i drugim vidovima stvaralaštva i humanitarnog delovanja u gradu Kruševcu.

Inicijativu za dodeljivanje Nagrade i priznanja mogu podneti: fizička i pravna lica, organi Grada i radna tela Skupštine.

Obrazložena inicijativa podnosi se Komisiji za kadrovska i administrativna pitanja Skupštine grada do 01. maja 2019.godine.

Bliže informacije se mogu dobiti u Odeljenju za poslove organa Grada (kancelarija br. 46), ili na telefon broj 037/414-745 i 037/414-746.

You might also like More from author

Comments are closed.

Skip to content