КО ЈЕ КРИВ ЗА РУГЛО?: Депонија у центру града!

1

Фотографија коју објављујемо тужан је пример (не)културе наших грађана али и неспособности и неорганизованости комуналних служби.

Ова фотографија је снимљена у понедељак преподне, на платоу између зграда које се налазе иза некадашње управне зграде ГП “Јастребац”.

Питање које се намеће гласи: Ко је крив за ово ругло?

Да ли су то грађани који неконтролисано одлажу смеће испред зграда у којима станују, не водећи рачуна о својим комшијама? Или су кривци људи из ЈКП “Крушевац” који нису на адекватан начин организовали прикупљање и одношење смећа са простора где живи велики број грађана?

Но, без обзира ко је крив, а сигурно је да многи имају свој део кривице, чињеница је да поред овог ругла које је опасно по здравље свакодневно, на путу до школе, пролазе десетине малишана.

You might also like More from author

1 Comment

  1. Jelena says

    Ceo grad nam je zatrpan djubretom. Kante za otpatke postoje samo u najuzem centru grada. Pooodugacka ulica Kneza Milosa nema ama bas ni jednu kantu za djubre. Periferija je… Ali i ulice u samom centru, paralelne sa glavnom ulicom, oskudevaju u kantama. Aman, zar je to toliki trosak za grad:ulicne kante za djubre? Vetar raznosi djubre po ulicama, kucici rasturaju djubre oko kontejnera, kanta kod NSZ uvek prepuna i oko nje psi lutalice… Imamo li mi uopste Komunalnu sluzbu u Krusevcu? I imamo li nekoga ko prati njen
    (ne) rad?

Leave A Reply

Your email address will not be published.

thirteen − 1 =

Skip to content