KADROVSKE PROMENE U NAPRETKU: Stiglo 13 novih igrača!

U Fudbalski klub Napredak od početka prelaznog roka stiglo je čak 13 igrača ali to, verovatno, nije i konačna brojka.

Napretkovu opremu zadužili su povratnik u ekipu, levi bek Nikola Vukajlović, iskusni napadač Marko Obradović koji je došao iz Novog Pazara, desni bek Dragan Čubra koji je stigao iz bugarskog Loveča, vezista i bivši kapiten mlade reprezentacije Makedonije Miloš Tošeski.

Iz podgoričke Budućnosti je došao desni bek Uroš Ignjatović a iz Novog Pazara Nikola Karaklajić. Štoper  Stefan Bukorac je pristigao iz gruzijskog ligaša Telavi dok se napadač Marko Šarić vratio u Napredak nakon  epizoda u Kini i ivanjičkom Javoru.

Miloš Milivojević je u Kruševac došao iz OFK Vršca  a kao pozajmljeni igrači Partizana, došli su mladi štoper Nikola Miličić i ofanzivni vezni igrač Mihajlo Petković. Napadač Mateja Bubanj je stigao iz Voždovca dok je iskusni, 33-godišnji golman Miloje Preković u poslednjih godinu ipo dana branio u Švedskoj.

U prvoj utakmici na pripremama u Sloveniji Napredak je poražen od nafte iz Lendave sa 2:1 dok je u drugoj utakmici bio bolji od mađarskog ligaša Niđerhaza sa 3:1.

You might also like More from author

1 Comment

  1. Milan Lazarević says

    “Napredak” nema publiku jer nema igrača iz našeg grada i okoline. Sve dok toga ne bude neće ni biti dobrog fudbala u našem gradu

Comments are closed.

Skip to content