ЈАВНА РАСПРАВА О НАЦРТУ БУЏЕТА У АЛЕКСАНДРОВЦУ: Скуп грађана заказан за 5. март

Општинско веће општине Александровац објавило је јавни позив за учешће у јавној расправи о нацрту одлуке о буџету општине за 2024. годину.

Јавна расправа о нацрту Одлуке о буџету општине Александровац за 2024. годину ће трајати почев од 21. фебруара 2024. године до 6. марта 2024. године.

Усмена јавна расправа о нацрту Одлуке о буџету општине Александровац за 2024. годину у делу који се односи на планирање инвестиција у којој ће моћи да учествују сви заинтересовани грађани и грађанке биће одржана 5. марта 2024. године у 10.00 часова у великој сали Дома културе „Милосав Буца Мирковић“ у Александровцу.

У току трајања јавне расправе, све до окончања усмене расправе, сва заинтересована правна и физичка лица, удружења грађана, органи општине и организације могу достављати примедбе, сугестије и предлоге на нацрт Одлуке о буџету општине Александровац за 2024. годину у делу који се односи на планирање инвестиција и то: предајом на писарници Општинске управе општине Александровац, поштом на адресу Општинска управа општине Александровац, улица Јаше Петровића број 26, 37230 Александровац или путем мејла на адресу kabinet@aleksandrovac.rs.

 

You might also like More from author

Comments are closed.

Skip to content