“KAFANSKA PRIČA O GOMBOCU”: Dva izvođenja predstave u humanitarne svrhe

0

Danas će dva puta (od 16.00 i 19.00) u Beloj sali KCK biti izvedena predstava “Kafanska priča o gombocu”. Ova izvođenja su u okviru projekta Odjeci Tin Festa.

„Kafanska priča o Gombocu“ je nastala po tekstu dr Dragana Anđelkovića. Režiju potpisuje Dušica Delić. Predstava se izvodi u humanitarne svhre, pa kupovinom karte za predstavu publika daje i svoj doprinos.

Predstavu izvodi dramska sekcija Medicinske škole. Ekipa koja je radila na njoj je želela da se scenski život predstave nastavi i posle Tin Festa. Zato su odlučili da se ona izvede još četiri puta u humanitarne svrhe. Prikupljeni novac će biti namenjen za lečenje jedne srednjoškolke. Cena ulaznice je simboličnih 100 dinara, ali je i to velika pomoć.

Ansambl predstave čini dvanaest učenika dramske sekcije Medicinske škole. Predstava govori o načinu života u jednom zabitom srpskom selu. Prepuna je obrta, komičnih i tragičnih situacija – to je priča o nama. Tekst po kome se igra je napisao dr Dragan Anđelković, penzionisani profesor Medicinske škole.

Možda vam se dopadne i Više od ovog autora

Ostavite odgovor

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

11 + 12 =

Skip to content