“KENI NIJE MRTAV” NASTUPA U BEOGRADU: Koncert u “Amerikani” zakazan za 23. decembar

U četvrtak, 23.decembra u koncertnoj sali Amerikana u Domu omladine Beograda, kruševački bend “Keni nije mrtav” održaće koncertnu promociju albuma “Ajmo da plešemo”.

To će biti njihov prvi veliki samostalni beogradski koncert. 

Na ovom koncertu “Keni nije mrtav” će imati i nekoliko gostiju o čemu će se oglasiti u narednom periodu, a da celovečernji program postane jedna velika žurka pobrinuće se i DJ kolektivi “Jutro” koji će otvoriti program i “Blink” koji će ugostiti jednog od najperspektivnijih bubnjara u Evropi, talentovanog Đurađa Đuričića. On će sa njima, za bubnjem izvesti neke od najvećih hitova (Maneskin, MGK, RATM i slično)

https://www.youtube.com/watch?v=DbNU55dgNHc

“Keni nije mrtav” je par godina u nazad izuzetno koncertno aktivan, nastupali su po gradovima širom Srbije i regiona, i važe za jedan od najatrkatkivnijih “live izvođača”, koji pravi sjajnu atmosferu. Njihov debi album “Ajmo da plešemo” izašao je 5.novembra, a za koncert u Domu omladine momci spremaju setlistu sa gostima ali i nekim starim pesmama koje je njihova publika zavolela na nastupima.

https://www.youtube.com/watch?v=UefuDZ5HfLU

Jedva čekamo da se popnemo na predivnu binu Amerikane! Ovaj koncert je ujedno i promocija našeg prvog albuma. Kao ekipa ljudi koja i sama voli da se provodi, odlučili smo u Amerikani napravimo opštu celovečernju žurku, tako da ćemo i pre i posle koncerta uživati u muzici za đuskanje, skakanje i šutke, a sve to uz nastup sjajnog Đurađa. Vidimo se na najlepšoj žurci u gradu!”  poručio je bend povodom koncerta.

https://www.instagram.com/p/CVlhus4odyA/

FOTO: Tanja Drobnjak


You might also like More from author

Comments are closed.

Skip to content