КОАЛИЦИЈА “СРБИЈА ПРОТИВ НАСИЉА” СПРЕМНА ЗА ИЗБОРЕ: Доктор Бата Андрић на челу листе опозиције

Листу коалиције “Србија против насиља” на предстојећим локалним изборима у Крушевцу предводиће доктор Бранислав Андрић који је, уједно, и кандидат за градоначелника.

Др Бранислав Бата Андрић је кандидат уједињене опозиције за градоначелника Крушевца ФОТО: ЦИНК

Коалицију „Србија против насиља“, која ће наступити на локалним изборима у Крушевцу чине локални одбори Странке слободе и правде, Народног покрета Србије, Демократске странке, Новог лице Србије, Покрета слободних грађана, странке Заједно, странке Србија центар (СРЦЕ) и синдиката Слога.

У обраћању новинарима, испред Скупштине Града Крушевца, др Бата Андрић, рекао  је да пристао да буде носилац те листе јер живимо у времену огромне корупције, криминала, мржње, агресије и насиља.

“Наша држава је у опасности а највећа претња јој је садашња власт. Зато сматрам да нико нема право да буде по страни, да буде неми посматрач. Сваки добронамеран, частан и поштен човек мора да буде против овог лудила. Људима је потребна нормалност, поштење, част, зато морамо сви да станемо против овог лудила. Да би људи били здрави треба да живе у здравом окружењу“, истакао је Андрић и наставио.

Свестан сам да ће нас нападати, да ће о нама измишљати најгнусније лажи, о нама и нашој породици, о најближим пријатељима. Поручујем са овог места бавићемо се искључиво локалним проблемима, нећемо одговарати ни на једну увреду, ма каква била. Крушевац је наш град и зато ћемо га вратити Крушевљанима јер је тренутно отет од мале интересно-политичке групе”.

Др Бата Андрић је Крушевљанима познат као дугогодишњи, активни члан Демократске странке Србије. На локалним изборима 2000. године изабран је за одборника као кандидат ДОС-а.

Ванредни локални избори у Крушевцу се спроводе јер је градоначелница Јасмина Палуровић 28. септембра поднела оставку. Јавност ни до данас није званично о томе обавештена.

 

 

You might also like More from author

Comments are closed.

Skip to content