ПРОМОЦИЈА У НАПРЕТКА: Владимир Гаћиновић нови шеф стручног штаба

Фудбалски клуб Напредак промовисао је Владимира Гаћиновића као новог шефа стручног штаба.

У досадашњој тренерској каријери  водио је Леотар из родног Требиња, Звијезду из Градачца, црногорски Игало, суботички Спартак, са којим је учествовао и у квалификацијама за Лигу Европе 2018. године, нишки Раднички, Нови Пазар, црногорски Дечић и панчевачки Железничар.

Част ми је и задовољство што сам дошао у један овакав клуб. За мене Напредак није само обичан, већ клуб који има своју историју, тежину. Не само у српском фудбалу, већ и шире, један висок рејтинг и нисам се ниједног тренутка двоумио, без обзира на тренутно стање, које је, не могу рећи безнадежно, али предстоји  рударски посао и треба се спустити дубоко у “коп”.  Жао ми је што нисам био ту претходних недељу дана, међутим, то што нисам био физички присутан не значи да нисам био ту у скоро свим сегментима, јер сам био у сталном контакту са Додићем и са људима из Управног одбора и имали смо јако добру конверзацију. Посебно ми је драго да је екипа јако добро реаговала на претходне две утакмице, поготово у првој. Без обзира што смо у другој одиграли слабије, битно је да смо прошли у наредно коло куп такмичења“, казао је Гаћиновић.

Гаћиновићу ће у раду помагати Бранко Савић, бивши фудбалер Партизана, и Филип Јоргић. У стручном штабу је остао Александар Божовић, тренер голмана.

ФОТО: ФК Напредак

 

 

You might also like More from author

Comments are closed.

Skip to content