KONCERT U BIOSKOPU “KRUŠEVAC”: “Kerber” unplugged pred Kruševljanima!

Legendarni niški rok sastav Kerber će održati još jedan u nizu akustičnih koncerata, ovoga puta u Bioskopu “Kruševac”, 6. marta od 20 časova.

Kerber će nastupiti pred Kruševljanima sa gudačkim orkestrom i pesmama u potpuno drugačijem aranžmanu.

Bend je najavio da će ovo svakako biti jedan veoma poseban koncert, pošto unplugged podrazumeva neku drugačiju emociju. Uz violine, ksilofon, kontabas i perkusije publika će moći da čuje svoje omiljene pesme izvedene na nešto drugačiji način.

Grupa Kerber je aktivna na muzičkoj sceni više od 30 godina. Naziv grupe je ime bića iz grčke mitologije, troglavog psa sa zmijskim repom koji čuva ulaz u podzemni svet. Na vrata jugoslovenske rok scene grupa je ušla 1983. godine pobedom na čuvenom Omladinskom festivalu u Subotici, gde su se pre njih afirmisali bendovi poput „Idola”, „Filma” i drugih. Prve koncerte grupa je održala u niškim klubovima, a često je bila i predgrupa Galije.

Album prvenac „Nebo je malo za sve” snimljen je polovinom 1983. godine. Njihovi koncerti u to vreme su bili karakteristični po Sosi, koji je svirao gitaru u obliku sekire, a na bini je gutao i bljuvao vatru. Trideset godina kasnije bend i dalje puni hale i veliki koncertne prostore širom Srbije.

Ulaznice za koncert su u prodaji na blagajni bioskopa. Cene ulaznica su: parter – 1000 dinara, balkon – 900 dinara.

You might also like More from author

Comments are closed.

Skip to content