Košarkaši donirali novac Dečjem odeljenju bolnice

Opštoj bolnici Kruševac uručen je ček na 162.000 dinara prikupljenih na prijateljskoj košarkaškoj utakmici Mega Leks – Partizan.

Predrag Milenković uručio je direktorki Opšte bolnice dr Vesni Stević Gajić ček na 162.000 dinara FOTO: CINK - S.Milenković
Predrag Milenković uručio je direktorki Opšte bolnice dr Vesni Stević Gajić ček na 162.000 dinara FOTO: CINK – S.Milenković

Po treći put u ovoj godini Opšta bolnica dobija sredstva prikupljena na humanitarnim sportskim priredbama u našem gradu. Do sada je prikupljeno oko 550.000 dinara i taj novac se koristi za nabavku medicinskih aparata a kasnije ćemo raditi i renoviranje Dečjeg odeljenja. Hvala košarkaškim klubovima Mega Leks i Partizan kao i gospodinu Mišku Ražnatoviću. – istakla je, primajući ček, dr Vesna Stević Gajić, direktorka Opšte bolnice Kruševac.

Ona je dodala da se Opštoj bolnici javljaju i pojedinačni donatori ali i kompanije. Tako je kompanija „Henkel“ konkurisala kod svoje centrale u Nemačkoj sa projektom za rekonstrukciju mokrih čvorova na Dečjem odeljenju kruševačke bolnice.

Predrag Milenković, pomoćnik gradonačelnika Kruševca, najavio je da će i ubuduće biti organizovane humanitarne sportske priredbe za pomoć Dečjem odeljenju.

Za nekih mesec dana biće odigrana vaterpolo utakmica između reprezentacija Srbije i Australije a sva sredstva od ulaznica biće donirana Dečjem odeljenju kako bi se završili započeti poslovi. – rekao je Milenković.

 

You might also like More from author

Comments are closed.

Skip to content