КРУШЕВАЧКО ПОЗОРИШТЕ: Премијера представе „Пиџама за шесторо“

0

У Крушевачком позоришту вечерас ће премијерно бити изведена представа „Пиџама за шесторо“, по тексту Марка Камолетија а у режији Владимира Попадића.

Ово је прва премијера у Крушевачком позоришту у сезони 2023/24 а улоге тумаче Стеван Здравић, Марија Гашић, Марко Вучковић, Ема Петровић, Марија Марић и Иван Благојевић.

“Пиџама за шесторо” је прва премијера Крушевачког позоришта у новој сезони ФОТО: Радован Вучковић

Жанровски ова представа је водвиљ а водвиљ служи да опусти, да донесе радост. Ову представу су радили људи који су пуни ентузијазма, воље, енергије а кључна реч била је – радост. Водвиљи баш и нису неки изазов за редитеље али ми је било задовољство радити на овој представи. Крушевачка публика зна да награди и верујем да ће се „Пиџама“ дуго играти“, казао је редитељ представе Владимир Попадић.

Марија Гашић је истакла да је припрема представе била „освежавајућа јер је за директне партнере имала младе глумце пуне енергије“.

Ово је први водвиљ који радим и у почетку се нисам најбоље снашао због јаког темпа али су ми колеге помогле да све то превазиђем“, додао је Стеван Здравић.

Сценографију представе „Пиџама за шесторо“ урадила је Хелена Благојевић док је за костиме била задужена Невена Сараковић.

ФОТО: Радован Вучковић/Крушевачко позориште  

 

You might also like More from author

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Skip to content