MINISTAR NEBOJŠA STEFANOVIĆ U ALEKSANDROVCU: Otvorena zgrada nove policijske stanice

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović otvorio je danas novu zgradu Policijske stanice u Aleksandrovcu.

On je istakao da će Ministarstvo nastaviti sa daljom modernizacijom policije i izgradnjom novih policijskih stanica i rekonstrukcijom postojećih.

Danas smo u Aleksandrovcu otvorili novu policijsku stanicu koja ima 715 kvadrata. Ova policijska stanica koja je moderno opremljena doprineće efikasnijem radu policijskih službenika i omogućiti građanima da poslove koje obavljaju u policiji završe u savremenijim prostorijama na najbolji mogući način“, rekao je ministar.

Stefanović je istakao da će Ministarstvo unutrašnjih poslova nastaviti dalju izgradnju novih policijskih stanica, renoviranje postojećih, kao i opremanje savremenim uređajima i tehnikom.

Ponosan sam što pored vozila, uniformi, boljih plata imamo priliku i da otvaramo nove zgrade sa savremenom opremom. Ove godine završićemo objekte u nekoliko gradova, a u narednoj godini nastavićemo ovim tempom, jer hoćemo da naše kolege rade u najboljim uslovima, a da građani, kada dođu u svoje policijske stanice, budu ponosni kako su uređene“, naglasio je ministar.

Stefanović je pohvalio rezultate koje su ostvarili policijski službenici u Aleksandrovcu i Policijskoj upravi Kruševac i najavio da će ova Uprava dobiti i pojačanje u ljudstvu.

Za par meseci Policijska stanica Aleksandrovac dobiće četvoro novih kolega, dok će na teritoriji Policijske uprave Kruševac od leta 32 novih policajca početi da radi. Hoćemo da podmladimo policijski kadar, da uložimo u ljude koji ovde počinju da prave prve policijske korake. Hoćemo da od starijih i iskusnijih kolega nauče kako se postižu dobri rezultati“, rekao je Stefanović.

Ministar se zahvalio policijskim službenicima koji svakodnevno, rizikujući svoje živote, rade jedan od najtežih i najsloženijih poslova u Srbiji.

Zahvaljujući radu, požrtvovanosti i zalaganju policijskih službenika imamo dobre rezultate. Očekujem od njih da u novim uslovima pruže još više i da ljudi koji žive ne samo u Aleksandrovcu, već širom Srbije mogu da kažu da su ponosni na svoju policiju“, zaključio je Stefanović.

Ministar Stefanović tokom posete Policijskoj stanici Aleksandrovac razgovarao je sa policijskim službenicima o problemima sa kojima se suočavaju u radu, ostvarenim rezultatima, ali i tome kako da se njihov rad unapredi i bude bolji i efikasniji.

You might also like More from author

Comments are closed.

Skip to content