Mladić povređen u tuči sa komunalnim policajcima !?

0

Nikola Cvetković, rukovalac mašina u “Henkelu”, tvrdi da je zadobio ozbiljne povrede po licu i telu nakon što ga je u noći između subote i nedelje,  napala grupa komunalnih policajaca.

Sa kolegama iz firme bio sam na proslavi u restoranu “Lunar” gde su bili i komunalni policajci. Hteo sam da se fotografišem sa prijateljicom ali je jedan od komunalnih policajaca počeo da mi dobacuje. Negde oko 1.30 krenuo sam kući, sa devojkom. Na parking sam sreo tog policajca i dobacio mu “Ti misliš da si neki baja!”. Dok sam išao ka kolima zaskočila su me najmanje petorica njih, četvoricu mogu da identifikujem, i počeli da me tuku. – objašnjava Nikola koga smo pronašli u kruševačkoj Bolnici gde se nalazi na lečenju.

Nikola Cvetković je smešten na Odeljenje hirurgije FOTO: S.Milenković
Nikola Cvetković je smešten na Odeljenje hirurgije FOTO: S.Milenković

On tvrdi da su ga napadači tukli i šutirali dok je ležao na asfaltu. Kada je ustao uhvatili su ga za vrat i ruke i tako držali dok nije stigla policija.

Jedan od komunalnih policajaca je počeo da preti pripadnicima interventne jedinice pa su ga priveli. Ja sam taksijem otišao u Hitnu pomoć odakle su me poslali na hirurgiju. Lekari su konstatovali povrede desnog kolena, rebara, vrata. Imam pocepanu usnu i podliv ispod oka. – priča Nikola pokazujući izveštaj lekara u kojem stoji da je primljen u “lako alkoholisanom stanju”.

U Komunalnoj policiji kažu da će o incidentu imati više detalja u ponedeljak.

U tuči je povređen i jedan komunalni policajac koji se javio službi Hitne pomoći. Još uvek prikupljamo informacije. Moram da istaknem da komunalni policajci koji su bili akteri incidenta nisu bili na dužnosti. – kazao nam je Jovica Vesić, načelnik Komunalne policije.

Dejan Vlajić, vlasnik restorana “Lunar”, tvrdi da incident nije bio ozbiljan.

Negde oko pola dva primetio sam kako pet, šest momaka istrčava iz sale. Izašao sam na ulicu i video dve grupe od po nekoliko ljudi kako drže dvojicu momaka sa okrvavljenima licima kao posledicom pesničenja. U tom trenutku je naišla Interventna jedinica koja je razdvojila aktere i uzela im podatke. – ističe Vlajić.

Lekarski izveštaj o povredama koje je zadobio Nikola Cvetković FOTO: S.Milenković
Lekarski izveštaj o povredama koje je zadobio Nikola Cvetković FOTO: S.Milenković

Prema saznanjima do kojih smo došli  žurka u “Lunaru”, na kojoj je bilo oko 400 ljudi, je počela u 20 sati i u vreme tuče svi akteri su bili pod dejstvom alkohola. Postoji nekoliko verzija šta se zaista dogodilo.

Momak koji je dobio batine je sve vreme dobacivao orkestru jer je bio pijan. Krenuo je kući i na parking devojci u beloj haljini udario šamar. Jedan od komunalnih policajaca je pokušao da je zaštiti i tako je sve počelo. Gužva na ulici je trajala dobrih 15 minuta. Onako pijani jurili su se gore, dole. Kada je došla interventna komunalni policajci su počeli redom da vade službene legitimacije. Jedan od njih je vređao i psovao policajce iz interventne pa je priveden. – priča naš sagovornik.

U policiji smo dobili informaciju da će protiv učesnika incidentna biti podnete prekršajne prijave a protiv jedne osobe, zbog ometanja službenog lica u vršenju dužnosti, krivična prijava.

U Urgentnom centru ističu da su u noći između subote i nedelje imali pune ruke posla.

Dolazili su sa povredama ruke, glave, razbijenim nosevima i što je neobično, uglavnom sredovečne i starije osobe. Ne smemo ni da pomislimo šta će biti u Novogodišnjoj noći. – vajkaju se lekari.

You might also like More from author

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Skip to content