Наградни конкурс Планета Спорт

0

Пролеће је увелико са нама, али зима је на већини нас оставила трагове. Први топлији дани су озбиљна прилика да се почне са рекреацијом или озбиљнијим вежбањем и све то поправи. И пошто сте схватили да сте далеко од форме у којој желите да будете – крените што пре. До летњег одмора има још само мало времена, па своје активности испланирајте брзо и крените одмах. Тренинг ће бити један део задатка, мало дуже шетње следећи, а мало мањи унос хране трећи.

Боравак у природи је одличан за здравље. Кретање и вежбање поправиће расположење свакоме. Уживајте у времену које сте посветили себи, породици и пријатељима. И до летовања будите максимално фит.

На самом почетку: опрема за тренинг је врло битна, првенствено обућа. Зато треба да одаберемо удобне, квалитетне и атрактивне патике проверених произвођача. Планета спорт препоручује следећих 10 модела за вас:

1. Женске патике Nike Air Max

2. Мушки модел Nike Renew Ride

3. New balance Shando M

4. Rang Felix 2

5. Женске Adidas Defiant Generation

6. Skechers мушке Uno Stand On Air

7. Reebok женске патике Zig Dynamica 3

8. Мушке Adidas Kaptir 2.0

9. Ранг женске патике Мила

10. New balance Shando женске патике

Нови модели и дизајн патика за тренинг или шетњу задовољавају све оно што је неопходно. Уз то су и изузетно удобни. Искоришћени су нови материјали и најсавременија технологија, а добро познати брендови су се још једном показали у најбољем светлу.

Планета Спорт, као и увек, има и нешто лепо за вас – 5 поклон картицa! Уколико сте креативни, позивамо вас на учешће у shofie наградном конкурсу. Више информација пронађите на:

https://planetasport.rs/planetashoefie

You might also like More from author

Leave A Reply

Your email address will not be published.

12 − 3 =

Skip to content