Наградни конкурс Планета Спорт

Пролеће је увелико са нама, али зима је на већини нас оставила трагове. Први топлији дани су озбиљна прилика да се почне са рекреацијом или озбиљнијим вежбањем и све то поправи. И пошто сте схватили да сте далеко од форме у којој желите да будете – крените што пре. До летњег одмора има још само мало времена, па своје активности испланирајте брзо и крените одмах. Тренинг ће бити један део задатка, мало дуже шетње следећи, а мало мањи унос хране трећи.

Боравак у природи је одличан за здравље. Кретање и вежбање поправиће расположење свакоме. Уживајте у времену које сте посветили себи, породици и пријатељима. И до летовања будите максимално фит.

На самом почетку: опрема за тренинг је врло битна, првенствено обућа. Зато треба да одаберемо удобне, квалитетне и атрактивне патике проверених произвођача. Планета спорт препоручује следећих 10 модела за вас:

1. Женске патике Nike Air Max

2. Мушки модел Nike Renew Ride

3. New balance Shando M

4. Rang Felix 2

5. Женске Adidas Defiant Generation

6. Skechers мушке Uno Stand On Air

7. Reebok женске патике Zig Dynamica 3

8. Мушке Adidas Kaptir 2.0

9. Ранг женске патике Мила

10. New balance Shando женске патике

Нови модели и дизајн патика за тренинг или шетњу задовољавају све оно што је неопходно. Уз то су и изузетно удобни. Искоришћени су нови материјали и најсавременија технологија, а добро познати брендови су се још једном показали у најбољем светлу.

Планета Спорт, као и увек, има и нешто лепо за вас – 5 поклон картицa! Уколико сте креативни, позивамо вас на учешће у shofie наградном конкурсу. Више информација пронађите на:

https://planetasport.rs/planetashoefie

You might also like More from author

Comments are closed.

Skip to content