Napredak dočekuje “građevinare” na startu nove sezone

Nova fudbalska sezona u Kruševcu počeće u subotu, u 20 sati, utakmicom između Napretka i Rada.

U novu sezonu fudbaleri Napretka ulaze sa novim tehničkim sponzorom. U naredne tri sezone kruševljani će nositi dresove poznate italijanske kompanije Đivova.

Otvaranje sezone je uvek isto. To je obična prvenstvena utakmica u koju treba ući normalno i pokušati naraviti dobar rezultat. Protivnik je starosedelac  Superlige, tim koji ima iskustva i snage, tim koji ne dolaz da se brani, već da uzme neki bod ako mu dozvolimo. Mislim da smo spremni da odigramo dobro ovu utakmicu, iako je bilo teških momenata u ovom pripremnom periodu zbog loših vremenskih uslova. Pripreme su duge, rade se i dalje i nema vraćanja i žaljenja“, kazao je na konferenciji za novinare Milorad Kosanović, trener Napretka.

Kosanović žali što je klub napustio Sekidika ali je zadovoljan povratkom iskusnog Envera Alivodića.

Ambicije ovog kluba su i dalje iste. Bitka za gornji deo tabele i onda u doigravanju napraviti što bolji rezultat. Dovoljno smo i zreli i snažni da taj cilj bez problema i ostvarimo“, dodao je Kosanović.

Utakmica Napredak-Rad igra se u subotu, 21.jula,  u 20 časova na stadionu Mladost u Kruševcu. Ulaznice za utakmicu biće puštene u prodaju na sam dan utakmice od 10 sati na blagajnama stadiona.

Cene ulaznica su: sever i jug 150, istok 250, zapad jedan 300 i zapad dva 400 dinara.

You might also like More from author

Comments are closed.

Skip to content