НАПРЕДАК ГОСТУЈЕ У ИВАЊИЦИ: Тежак посао против јаког ривала

У петак, од 18 часова, фудбалери Напретка играју утакмицу 12. кола Суперлиге Србије против Јавора у Ивањици.

Након прекида сарадње са Драганом Перишићем екупу ће у Ивањици предводити спортски директор Младен Додић који одлично познаје екипу Јавора јер је у неколико наврата седео на клупи овог клуба.

Чињеница је да Јавор одлично познајем. Највећа снага Јавора је што је задржао малтене комплетну екипу из прошле године. У финишу прелазног рока у Војводину је отишао Кембел, али су ангажовали неколико квалитетних играча и на тај начин подигли квалитет и повећали ростер. Резултати говоре да су у форми, добро играју, ефикасни су, да имају добар офанзивни потенцијал показали су против Црвене звезде. У Ивањици, то је једна изузетно такмичарска екипа, која игра на резултат и заиста нас очекује тежак посао”, казао је Додић на конференцији за новинаре и наставио.

Због тога морамо да покажемо тактичку дисциплину, посвећеност игри и резултату. На крају се само резултат памти, а циљ нам је да у Ивањици постигнемо позитиван резултат То не можемо без подизања квалитета игре у свим фазама“.

Огњен Мршић има парне картоне, Садиковић, Никола Маринковић и Пејчић су повређени, а Марко Бојовић је болестан и неће наступити на сутрашњем мечу.

You might also like More from author

Comments are closed.

Skip to content