NAPREDAK GOSTUJE U LUČANIMA: Rasterećeni po bodove protiv neugodnog rivala

Fudbaleri Napretka u nastavku takmičenja u Super ligi godtuju kod Mladosti u Lučanima.

Svi znamo da je Mladost dugo godina u vrhu srpskog fudbala, jako nezgodan domaćin. Igraju “tvrd” fudbal, a ako im dozvoliš da te ubace u šesnaesterac, maltene nemaš nikakve šanse i ne možeš ništa pozitivno da očekuješ.

Pošto smo osvojili velike bodove u vrlo jakim i teškim utakmicama, konačno smo u situaciji da u poslednja dva jesenja kola izađemo na teren rasterećeniji i probamo da nagradimo sebe za sav dosadašnji uloženi trud. Skoro da niko nije verovao, pa ni oni sami, ali zaista su bili maestralni i sada su u situaciji, ne samo da dokažu da Napredak zaslužuje da ostane superligaš, već i da poseduju potencijal, koji im je dugo bio osporavan.

Moraju zbog toga da ostanu fokusirani do kraja, budu jaki i mentalno i emotivno, da još uvek ne razmišljaju o odmoru, ili nekim drugim planovima, kazao je na konferenciji za novinare trener Goran Stevanović.

Za utakmicu protiv Mladosti, pored već duže odsustnih, golmana Živkovića, veziste Raškovića, napadača Mrkića, defanzivca Stevića, ne može da računa ni na napadače Miloševa i dvostrukog strelca protiv Voždovca, Melunovića.

Utakmica Mladost – Napredak igra se u petak sa početkom u 16 sati.

You might also like More from author

Comments are closed.

Skip to content