Napredak traži podršku navijača protiv šampiona

Nakon bolnog poraza u Novom Sadu, golom bivšeg igrača Trujića iz ofsajda u trećem minutu nadoknade vremena, fudbaleri Napretka dočekuju Crvenu zvezdu koja traži iskupljenje posle poraza u „večitom derbiju“.

Za igrače je ovo utakmica kao i svaka druga. Da bi se izbegle priče i špekulacije tipa „Napredak voli Zvezdu“ ili „Kruševac voli Zvezdu“ igrači će u subotu dati svoj maksimum kako bi izborili pozitivan rezultat. Osim povređenog Miladinovića svi su spremni i orni. – kazao je na pres konferenciji Bojan Filipović, sportski direktor Napretka.

U redovima kruševačkog superligaša još uvek vidaju ljute rane iz Novog Sada. Boli ih sudijska nepravda.

Ove sezone sudije su se nekoliko puta ogrešile o Napredak. Nemamo istim tretman kao i ostale ekipe u ligi. Poslali smo dopis Fudbalskom savezu Srbije zbog onoga što se desilo u Novom Sadu. Nećemo dozvoliti da se ubuduće sudije tako ponašaju prema nama. Poznajući sudiju Bojana Nikolića u subotu očekujem korektno suđenje. – dodaje Filipović.

Kada pod Bagdalom gostuju Partizan i Crvena zvezda to su uvek utakmice visokog rizika pa se posebna pažnja pridaje organizaciji.

Sve ulice oko stadiona biće zatvorene u subotu od 15 do 22 sata. Ulaznice će biti puštene u prodaju u petak, u 10 sati, a u subotu će blagajne na stadionu raditi od 9 sati. Jedan navijač će moći da kupi najviše četiri ulaznice a deca do 16 godina će moći da uđu na stadion samo u pratnji roditelja. Cene ulaznica su 200 dinara za severnu, 400 za južnu, 500 za istočnu i 600 odnosno 700 dinara za zapadnu tribinu. Očekujemo da će naši navijači popuniti „Zapad 1“ kako gosti ne bi imali podršku kao na prethodnim utakmicama. – ističe Vladan Arsić, direktor Napretka.

U subotu se u Kruševcu očekuje veliki broj navijača Crvene zvezde iz južne i centralne Srbije a policija priprema posebne mere bezbednosti.

Utakmica na stadionu „Mladost“ počinje u 19 časova.

You might also like More from author

Comments are closed.

Skip to content