NARODNA STRANKA: Miroslav Aleksić u Kruševcu otvorio kancelariju narodnog poslanika

Šef poslaničke grupe Narodne stranke Miroslav Aleksić otvorio je u Kruševcu kancelariju narodnog poslanika u kojoj će svakog prvog  četvrtka u mesecu razgovarati sa građanima.

Pozivam građane da dođu i iznesu svoje probleme i mi ćemo se u skupštini zauzeti za njihovo rešavanje. Narod do sada nije imao nikakve koristi od poslanika u jednopartijskoj skupštini. Poslanici SNS-a iz Kruševca su glavni botovi režima i njihov zadatak je da napadaju opoziciju kao da je opozicija na vlasti, a ne da rade za građane“, rekao je Aleksić okupljenima.

Mi ćemo zastupati vaše interese u Skupštini Srbije“, naveo je Aleksić, i najavio da će razgovarati i sa građanima Trstenika, Kraljeva, Vrnjačke Banje, Varvarina, Ćićevca, Aleksinca, Brusa i mesta u Rasinskom okrugu i Raškom okrugu.

Aleksić je istakao da je vlast „predugo pokušavala da ućutka narod i predugo se režim bogatio i sarađivao sa kriminalcima“, a istovremeno se hvalio nepostojećim istorijskim rezultatima dok se država raspadala i deca odlazila iz Srbije.

Njihov dobar život nije naš dobar život. Došlo je vreme da se čuje vaš glas u parlamentu. Došlo je vreme da govorimo o svemu o čemu su do sada ćutali. Dosta nam je tišine i njihovih navodno istorijskih rezultata. Nećemo njihove istorijske rezultate, hoćemo da se glas naroda, glas Rasinskog okruga, glas Kruševca čuje u parlamentu“, rekao je Aleksić.

Aleksić je najavio da će svi poslanici Narodne stranke otvoriti narodne kancelarije po celoj Srbiji i da su za svakog poslanika određeni okruzi za koje je zadužen.

„Sve u Srbiji može da bude bolje, ali su ljude koji bi mogli nešto da promene gurnule u stranu perjanice SNS-a poput Gorana Vesića, Aleksandra Šapića, Ane Brnabić i Milorada Grčića“, rekao je Aleksić.

Moravski koridor nam je potreban i niko nema ništa protiv gradnje puteva, ali i te kako imamo protiv toga da auto-put košta gotovo milijardu evra umesto 500 miliona evra, jer je tih pola milijarde završilo u džepovima čelnika režima, a pokradeni novac ćemo mi da vraćamo. Tu pljačku sprovodi novostvorena kasta bogataša koja nikome ni za šta ne odgovara. Zato mora da se uspostavi sistem odgovornosti da pljačkaši završe u zatvoru“, dodao je Aleksić.

Kruševljani su se najviše žalili na komunalne probleme i slabo razvijenu infrastrukturu, kao i na „bahatost lokalne vlasti“ koja je pod potpunom kontrolom direktora Bezbednosno-informativne agencije Bratislava Gašića.

Režim je stvorio lokalne gazde, poput Gašića u Kruševcu, Gorana Cvetanovića Meska u Leskovcu, Branka Malovića u Pančevu… Nismo mi njihovi robovi i Srbiju ćemo osloboditi od takvih ljudi“, zaključio je Aleksić.

Izvor: Narodna stranka

You might also like More from author

Comments are closed.

Skip to content