NARODNA STRANKA: Napredna vlast tera Trsteničane u Kruševac!

0

Odbor Narodne stranke u Trsteniku izdao je saopštenje povodom zatvaranja ispostave Poreske uprave u ovom mestu.

“Poljoprivrednici, privrednici, preduzetnici i i svi građani opštine Trstenik od danas će morati po svaku potvrdu poreske uprave da putuju do Kruševca. Tu odluku je donelo Minstarstvo finasija, a prema rečima predsednik Narodne stranke Trstenik dr Vladana Miodragovića,lokalna vlasta nije učinila ništa da to spreči „i time još jednom dokazala svoju nesposobnost“.
Ispostava Poreske uprave u Trsteniku bila je od izuzetnog značaja za sve građane koji će sada, čak i po najobičnije potvrde, morati da putuju 30 kilometara do Kruševca. Moje pitanje za lokalnu vlast je i da li će oni nadoknaditi troškove tog puta i vremena? To bi bilo jedino fer rešenje u ovom trenutku“, kaže Miodragović i dodaje da je gašenje filijale Poreske uprave „korak ka tome da Trstenik postane Mesna zajednica Kruševca“.
U Trstenik je 2011. otvorena ispostava carine, 2014. godine vraćeni su Osnovni sud i tužilaštvo, a cilj svega toga je bio da se građanima olakša život u Trsteniku, da im te institucije budu na dohvat ruke., kaže dr Miodragović.
Miodragović ukazuje i da „gašenje“ postaje manir Srpske napredne stranke.
Nema kapitalnih investicija, ali zato sve što mogu da unušte i ugase, naprednjaci to urade. Ugasili su Prvu petoletku, danas gase Poresku upravu, najavljuje se gašenje katastra, pa će na red doći i domovi zdravlja po selima i sve što je građanima od institucija neophodno. Na kraju, , ako se građani ne pokrenu, naprednjaci će ugasiti i poslednje svetlo u Trsteniku“, zaključuje Miodragović

You might also like More from author

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Skip to content