ОБАВЕШТЕЊЕ ИЗ ГРАДСКЕ ТОПЛАНЕ: Почела грејна сезона

0

Током послеподневних часова, у недељу, 15. октобра 2023. године, “Градска топлана” отпочела је званично грејну сезону 2023/24.

Грејање се одвијало током читаве претходне ноћи, како би грађани до јутра имали топле радијаторе.
Када је у питању котларница ЦТИ, због велике дужине топловодне мреже и провере аутоматике у подстаницама, на местима где се пумпе нису укључиле екипе су на терену и проверавају ситуацију. До поподневних часова очекује се да ће станови свих корисника бити топли.
Што се тиче планова за месец октобар, сва четири топлотна извора производиће топлотну енергију протоколарно и усклађиваће температуру са спољашњом дневном. Уколико поново додје до “топлијег таласа” и температура некарактеристичних за ово доба године, грејаћемо током јутра и вечери, тачније, водићемо се тиме какви су временски услови и спољашња температура, како би нашим корисницима омогућили пријатан боравак у оквиру њихових домова“, истичу у “Градској топлани”.

За све информације, помоћ и подршку корисници грејања се могу обратити диспечерима крушевачке Топлане путем следећих бројева телефона: 037/447-790; 037/447-791; 0800/035-037.

You might also like More from author

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Skip to content