OBAVEŠTENJE IZ KRUŠEVAČKOG POZORIŠTA: Do daljnjeg otkazani svi programi!

Zbog opasnosti od Korona virusa svi programi u Kruševačkom pozorištu otkazuju se do daljnjeg!

Na osnovu preporuke Ministarstva zdravlja Republike Srbije, zbog opasnosti od širenja Korona virusa, GRADSKA UPRAVA GRADA KRUŠEVCA ODELjENjE ZA POSLOVE ODBRANE I VANREDNE SITUACIJE, donelo je preventivne mere kojima se, između ostalog, zabranjuju skupovi u zatvorenom prostoru.
U skladu sa time, svi zakazani programi u Kruševačkom pozorištu, počevši od koncerta KalinArta iz Ruske federacije, zakazanog za sredu, 11. mart u 19:00 časova OTKAZUJU SE do daljnjeg“, navodi se u saopštenju Kruševačkog pozorišta.

You might also like More from author

1 Comment

  1. zašto je prevod dokumenata tema says

    Zaista loše vreme za sve misleće ljude ali i umetnike. Ja sam profesorka u srednoj školi i ne znam kako da razumem kako smo uspeli da dođemo u ovu situaciju?
    Na žalost, ovih dana je najpopularniji prevod dokumenata za nastavak školovanja u inostranstvu. Umesto pitanja o tekućem gradivu od učenika dobijam pitanja da li mora ta Jasna Filipovic Bojic i sudski prevod za dokumenta i koliko to košta i to me je nekako uplašilo. Volela bih da me pitaju kako da se zaposle kod nas ali nisam sigurna da bih imala odgovore na to pitanja. Stalno se preispitujem da li postajemo smo prolazna stanica za djake do nekih tamo dalekih država?

Comments are closed.

Skip to content