Obdukcija potvrdila da je Gordana Josifović ubijena iz pištolja

Obdukcija je pokazala da je žena čije je telo pronađeno 6.decembra oko 13 časova u ataru sela Bradarac kod Aleksinca, ubijena iz vatrenog oružja, potvrdio je za „Alo“ portparol Višeg javnog tužilaštva u Nišu Vladimir Stanojević ne navodeći identitet žrtve.

Kako su mediji objavili u pitanju je Gordana Josifović (44) iz Kruševca, koju je zajedno sa partnerom Milunom K., po rečima njenih kolega iz tehničkog pregleda „Sara“ u Kruševcu, uz pretnju pištoljem, oteo bivši momak Miodrag K. sa kojim je bila u vezi više od 10 godina.

Beživotno telo Josifovićeve našao je poljoprivrednik iz Mozgova N.P. kada je pošao da ore njivu nakon čega su alarmirani policija i žandarmerija.

Potraga za automobilom marke „golf karavan“ u kojem su se, kako se pretpostavlja nalazili Milun i Miodrag, traje već treći dan ali se o njima još uvek ne zna ništa. Džipovi žandarmerije patroliraju u okolini Aleksinca, pretražuje se obala Morave, priobalje Bovanskog jezera, skivena i zabita mesta ali za sada bez rezultata.

Goran Đorđević, brat pokojne Gordane, nije mogao da kaže kada će ona biti sahranjena.

Još uvek čekamo da se završi procedura i da nam dozvole da preuzmemo telo. Tek nakon toga odredićemo termin i mesto sahrane. Roditelji su u šoku tako da moram da brinem i o njima. – kratko je kazao novinarima, u telefonskom razgovoru, Đorđević.

Miodrag K. je Gordanu i njenog novog momka kidnapovao u ponedeljak, tačno u 16.22 ispred tehničkog pregleda gde je ona radila. Danima unazad nagoveštavao je da je spreman da ubije svoju bivšu partnerku ukoliko mu se ne vrati.

-Goca i Miško su bili zajedno skoro deset godina a onda je ona, pre četiri meseca, odlučila da okonča vezu. On je molio, pretio, slao poruke a kada je ušla u vezu sa Milunom prosto je pobesneo. Pre dve nedelje, dok su sedeli u kafani, upao je i seo za njihov sto. Dao im je uslov da okončaju vezu u roku od dva dana ili će se, kako je rekao „dogoditi tragedija“. – pričaju Gocine prijateljice kojima se poveravala.

U kafani u centru Kruševca, u koju su Gordana i Miodrag izlazili dok su bili u vezi, kažu da su iznenađeni razvojem događaja i tragičnim ishodom, navodi “Alo”.

Dok su bili zajedno skoro svakog dana su dolazili u kafanu na ručak. Od kada su raskinuli videlo se da Miško kopni. Često bi bio sam za stolom, zadubljen u svoje misli ali niko nije očekivao da će da je ubije. – objašnjavaju u kafani.

Gordana Josifović je imala turbulentan život. Mlada se udala i rodila sina koji je prošle godine imao operaciju kičme. Često je menjala poslove. Radila je u kozmetičkom salonu a potom prešla na prodaju osiguranja i registraciju vozila.

O Milunu K., sa kojim se Gordana zabavljala poslednja dva meseca, malo se zna osim da je iz prekomoravskog sela Lazarevac i da već 25 godina radi u nekom hotelu u Austriji. Ovih dana on je trebalo da se vrati na posao, prenosi “Alo”.

 

 

You might also like More from author

Comments are closed.

Skip to content