ODLUKE ŠTABA ZA VANREDNE SITUACIJE: Ukinut punkt za vakcinaciju u Hali sportova

Na vanrednoj sednici  gradski Štab za vanredne situacije grada Kruševca je doneo sledeće zaključke u skladu sa epidemiološkom situacijom na teritoriji grada Kruševca.

-Nalaže se JP „Poslovni centar“ da obavesti Opštu bolnicu Kruševac da od 06.07.2021. godine, prestaje sa važenjem pravno dejstvo zaključka kojim je naloženo besplatno parkiranje u javnoj garaži kod Dijagnostičkog centra Kruševac ul. Vojvode Putnika BB, za radnike Opšte bolnice Kruševac, osim u slučaju potreba zbog pogoršanja epidemiološke situacije, što će međusobnim dogovorom rešavati JP „Poslovni centar“ Kruševac i Opšta bolnica Kruševac.
-Po preporuci i obaveštenju Zavoda za javno zdravlje Kruševac i Doma zdravlja Kruševac, punkt za masovnu imunizaciju „Hala Sportova“ Kruševac na adresi Nikole Tesle br. 14, od 05.07.2021. godine izmešta se u ambulantu Dijagnostičkog centra Kruševac, na adresi Vojvode Putnika BB.
-Nalaže se JP „Sportski centar“ Kruševac, da objekat Hale sportova, vrati u prvobitnu namenu.
-Predlaže se Domu zdravlja Kruševac i Zavodu za javno zdravlje Kruševac da nastave medijsku kampanju o važnosti i značaju imunizacije stanovništva, preko štampanih i elektronskih medija na teritoriji grada Kruševca.
-Počev od 06.07.2021. godine Grad Kruševac prestaje da refundira troškove sahrane preminulih lica od zarazne bolesti COVID-19, a na osnovu dostavnica JKP Kruševac. Refundacija troškova prema JKP „Kruševac“ za sahrane lica preminulih od virusa COVID-19 prestaje zaključno sa 05.07.2021. godine.
-Na snazi ostaju sve mere vezane za Afričku kugu svinja, a po preporuci Uprave za veterinu, Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, za teritoriju Grada Kruševca.

You might also like More from author

Comments are closed.

Skip to content