ОПОЗИЦИЈА ПИТА ВЛАСТ: „Ко је власник Крушевца?“

0

Представници опозиционих странака из Крушевца тврде да „СНС није тешко да лаже и обмањује Крушевљане јер су купили све локалне медије и претворили их своја гласила“.

Иван Мандић на конференцији за новинаре коју су организовале опозиционе странке ФОТО: Ј. Божовић

Српској напредној странци заиста није тешко да лаже и покушава да обмањује Крушевљане како је неко од данашње опозиције крив за све лоше што се дешавало у овом граду, јер су скоро све локалне медије купили, приватизовали и претворили у СНС јавна гласила, управо Братислав Гашић и Радојица Милосављевић“, рекао је на конференцији за медије члан Председништва Странке слободе и правде, Иван Мандић.

Мандић тврди да већина садашњих функционера и активиста опозиционих странака у последње 23 године није била део власти нити је имала било какве функције.

Зато бих питао актуелну власт чији је Јастребац и одмаралишта која су некада била власништво радника? Чији су поједини објекти на Багдали а чије просторије у некадашњој згради ГП Јастребац? Чије је земљиште етно села у Ломници? Ко је власник објекта у Пионирском парку? Ко су власници парцела на Старом Аеродрому? За кога је изграђен стадион ФК Јединство и ко је преузео клуб? Ко је ФК Трајал узео од радника и предузећа? Ко је власник земљишта некадашњег „Савременог дома“? Чија је зграда Коцке и хотел Рубин? Да ли смо власници свега тога ми, функционери опозиције,  или је то ипак власништво кадрова Српске напредне странке „, запитао се Мандић.

Мандић тврди да су се у Крушевцу „једино обогатили, не кадрови опозиције, не грађани, не ни чланови и активисти Српске напредне странке, већ искључиво и само функционери СНС и то само њих неколико“.

Опозицију Крушевца, која је 5. октобра потписала споразум о техничкој сарадњи на локалним изборима, најављеним за 17. децембар, чине одбори ССП, Народног покрета Србије, Демократске странке, Синдиката „Слога“, покрета Ново лице Србије, Покрет слободних грађана и странке Србија центар.

You might also like More from author

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Skip to content